Έντονη διαμάχη του VINCE NEIL και της SHARON OSBOURNE

Ο τραγουδιστής των MÖTLEY CRÜE, Vince Neil κυκλοφόρησε ένα βιβλίο 320 σελίδων με την αυτοβιογραφία του με τίτλο "Tattoos & Tequila: To Hell and Back with One of Rock's Most Notorious Frontmen". Μεταξύ των άλλων, ο Neil αποκαλεί την γυναίκα και μάνατζερ του Ozzy Osbourne, Sharon ως "the most evil, shittiest woman I've ever met in my life" (συγνώμη παιδιά αλλά αυτό δε μεταφράζεται!!!!!!).

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στον Dave Basner από το VH1 Radio Networks', ο Vince εξηγεί τι ακριβώς εννοεί με αυτό.

"Δε νομίζω ότι πραγματικά κατάλαβε — ελπίζω τώρα να το καταλαβαίνει — ότι αυτό που είπα είναι ότι ένιωθε ένας 22-χρονος το 1984, επειδή δεν ήταν καλή με τους MÖTLEY CRÜE. Γι’αυτό και την ονομάσαμε the 'No Fun Tour', είχαμε κάνει μπλουζάκια με μία χαμογελαστή φάτσα γεμάτη με τρύπες από σφαίρες πάνω της και τις μοιράζαμε παντού. Αυτό μου έχει μείνει σαν ανάμνηση γι’αυτήν από τότε".

Η Sharon αναστατώθηκε όταν έμαθε για αυτά που έγραψε ο Vince Neil για αυτήν, και η απάντησή της ήταν ότι απλά αυτή προσπαθούσε να προστατέψει τον Ozzy από αυτόν (τον Vince) γιατί δεν ήθελε να καταλήξει και ο άντρας της όπως ο Razzle των HANOI ROCKS που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα επειδή ο Vince οδηγούσε μεθυσμένος ή σαν τους δύο αθώους ανθρώπους που κατέληξαν με σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας του.

Ο Neil απάντησε στο VH1 Radio Networks σχετικά με τις δηλώσεις της Sharon και είπε ότι δεν στέκει το ότι προσπάθησε να προφυλάξει τον Ozzy από αυτόν λόγω του θανάτου του Razzle, γιατί απλά η περιοδεία τους με τον Ozzy ξεκίνησε τον Φεβρουάριο ή Μάρτιο του ’84 και κράτησε για δύο ή τρεις μήνες, ενώ το ατύχημα συνέβη τον Δεκέμβριο.

Ο Ozzy από την άλλη στο The Pulse of Radio είπε: "Tο μόνο που θυμάμαι είναι ότι η συγκεκριμένη περιοδεία με τους CRUE ήταν η ποιο τρελή και άγρια που έχω κάνει στη ζωή μου. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι κάθε πρωί που ξυπνούσα, αναρωτιόμουν τι στο διάβολο έγινε χθες!!!!!!!! Ακόμη και σήμερα με ρωτάνε αν αληθεύει το γεγονός ότι σνιφάρησα μία γραμμή από μυρμήγκια και η απάντησή μου πάντα είναι ότι είναι πολύ πιθανό!!!!!!!!!!!!!! "

Comments