Μεταλλάς υποδέχεται τον φονικό τυφώνα Matthew με headbanging υπό το Raining Blood των SLAYER!

Ο τυφώνας Matthew έφτασε πριν λίγες μέρες στις Νοτιοανατολικές πολιτείες της Αμερικής, αφού πέρασε πρώτα από την Αϊτή, Τζαμάικα, τον Άγιο Δομίνικο και τις Μπαχάμες. Μέχρι στιγμής 877 άνθρωποι στην Αϊτή πέθαναν και 19 στις Η.Π.Α. και είναι ο καταστροφικότερος τυφώνας που εμφανίστηκε στον Ατλαντικό ωκεανό - ο τυφώνας δημιουργήθηκε έξω από την Δυτική Αφρική στις 22 Σεπτέμβρη και από τότε κινείται δυτικά - μετά τον τυφώνα Σταν του 2005. Οι ζημιές που προκλήθηκαν εκτιμούνται ότι ξεπερνούν τα 5 δις. δολάρια.

 

Οπότε, όταν περιμένεις τον τυφώνα να χτυπήσει στην περιοχή σου, τι κάνεις; Ποιος είναι ο σωστός τρόπος δράσης; Κλειδαμπαρώνεσαι στο υπόγειο του σπιτιού με προμήθειες για πενήντα χρόνια; Προσεύχεσαι; Από ότι φαίνεται ο Lane Pittman, που μένει στο Jacksonville της Florida, είχε κάτι άλλο στο μυαλό του.

 

Αποδέχτηκε την πρόκληση κάποιου/ων – χρησιμοποιεί την λέξη ‘request’ αν και εμένα μου φαίνεται σαν ‘challenge’ – να βγει έξω ημίγυμνος, την ώρα που ο τυφώνας είχε φτάσει στην περιοχή του και να κάνει headbanging υπό το Raining Blood των Slayer. Με την σημαία της ‘murica στο χέρι, ξυπόλητος και κοκκινοτρίχης, χτυπιέται και σηκώνει της γροθιές του στον αέρα , προκαλώντας τον God of Thunder. This dude has balls.

 

Απολαύστε τον στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Υ.Γ. Έχει κάνει tag την Emma Watson. Υπονοεί κάτι; Επειδή έχει κόκκινες τρίχες; Είναι τυφώνας; Δεν θα μάθουμε ποτέ.

 

Comments