Μια ΣΙΔΗΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ (“IRON MAIDEN”) κατεβαίνει υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές στα Τρίκαλα!

Όχι, δεν αναστήθηκε η Thatcher, όχι . Αντιθέτως, βρήκαμε την Ελληνίδα αντίστοιχό της στα Τρίκαλα, η οποία κατεβαίνει υποψήφια με το κόμμα "Δημιουργία Ξανά" του Θάνου Τζήμερου. Το όνομά της; Παρθένα Σ. Σιδηρά (Το Σ. είναι το πατρώνυμο και βγαίνει από το Steve;) Και όχι, δεν σας τρολλάρουμε.

Για του λόγου το αληθές, ορίστε και ένα link από το ψηφοδέλτιο του εν λόγω συνδυασμού: http://www.eklogika.gr/elections/september-2015/psifodeltio_dimiourgia_xana_trikala_sep_2015

Να υπενθυμίσουμε βέβαια ότι ο όνομα Iron Maiden, δηλαδή σιδηρά παρθένος, αναφέρεται σε μεσαιωνική συσκευή βασανιστηρίων, μια σιδερένια, όρθια σαρκοφάγο με καρφιά στο εσωτερικό μέρος της πόρτας. "Έκλειναν το θύμα μέσα και έκλειναν σιγά σιγά, με ειδικό στρόφαλο, την πόρτα, οπότε τα μικρότερα καρφιά βυθίζονταν πρώτα στο σώμα. αλλά χτυπούσαν σε σημεία που πονάνε πάρα πολύ χωρίς όμως να επιφέρουν το θάνατο, όπως τα μάτια. Όσο έκλεινε η πόρτα, τα πιο κοντά καρφιά μπήγονταν στην καρδιά, στα γεννητικά όργανα και τον εγκέφαλο, και το θύμα πέθαινε, μετά από πολλή ώρα φριχτών πόνων. στην κάτω πλευρά της πόρτας υπήρχε ένα αυλάκι για να τρέχει το αίμα που χυνόταν».

Comments