Οι METALLICA θα δίνουν μόνο 50 shows κάθε χρόνο

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσαν οι James Hetfield & Kirk Hammett είπαν μερικά πράγματα σχετικά με την περιοδεία που θα κάνουν φέτος για την προώθηση του νέου δίσκου των Metallica:

 

James: «Έχουμε προγραμματίσει πράγματα για όλη τη χρονιά. Το σώμα μου μού είπε να πω στα άλλα μέλη της μπάντας πως 50 shows τον χρόνο είναι το πόσο μπορούμε να αντέξουμε, οπότε να κάνουμε τα καλύτερα από αυτά. Και πιστεύω πως όλοι συμφωνούμε με αυτό. Αλλά 50 shows τον χρόνο είναι πολύ καλά, το σώμα μου μπορεί να το αντέξει αυτό. Το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα πρέπει να αναζωογονούνται και να υπάρχουν και κάποιες κενές ημέρες για το καλό της φωνής, οπότε θα κάνουμε 50 shows τον χρόνο σίγουρα. Λέω σε ανθρώπους “κάνουμε μόνο 50 συναυλίες τον χρόνο” και μου απαντάνε “Θεέ μου, είναι πολλές!”. Όχι, δεν είναι πραγματικά πολλές συγκριτικά με το τι κάναμε για πολλά χρόνια στο παρελθόν.»

 

Kirk: «Ναι, δηλαδή, μπορούσαμε να περιοδεύουμε για 10 και 12 μήνες στο παρελθόν. Είχαμε τρελές περιοδείες και βρισκόμασταν στον δρόμο για 12, 15 και 16 εβδομάδες συνεχόμενα δίνοντας 5 show την εβδομάδα…»

 

James: «Και ξαφνικά γυρίσαμε σπίτι και χωρίσαμε, οι κοπέλες μας έφυγαν, και εμείς ήμασταν εθισμένοι σε διάφορες ουσίες και μαλώναμε.»

 

Kirk: «Όλα είναι ένα μάθημα. Εμείς μάθαμε πάρα πολλά μέσα από αυτό.»

 

Comments