Οι Simplefast στο Rock Overdose εν όψει Wreck Athens Festival 2016!

Το RockOverdose παρουσιάζει τα συγκροτήματα που παίρνουν μέρος στο φετινό Wreck Athens Festival και σήμερα έχουμε μαζί μας τους Simplefast. Οι Simplefast είναι ένα Modern Heavy Metal σχήμα από την Αθήνα και υπάρχουμε από τον Ιανουάριο του 2011 και ενεργοί σε live από το 2012. Έχουμε παίξει ως support act στους Defeater και έχουμε συμπληρώσει πάνω από 30 live στον ελληνικό χώρο σε κλειστούς χώρους και υπαίθρια φεστιβάλ. Το 2014 κυκλοφορήσαμε το πρώτο μας album,εν ονόματι "CURSED", το οποίο έλαβε πολλές κριτικές από Ελλάδα και εξωτερικό με μέσο όρο 8.5/10 , δημιουργώντας πολλές θετικές ανταποκρίσεις από Ευρώπη και Αμερική. Από τον Σεπτέμβριο του 2015 ξεκινήσαμε τη σύνθεση της επόμενης δισκογραφικής μας δουλειάς, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2016.

ENJOY!

RockOverdose: Ποιά είναι η σύνθεση των Simplefast σήμερα;

Hector Stavrakas (Simplefast):
Έκτορας Σταύρακας- Κιθάρα
Φίλιππος Ρούσσος- Φωνή
Νίκος Μαντάς- Κιθάρα
Νικόλας Τζαναβάρας- Μπάσο
Στράτος Μηδέλιας- Ντραμς

12528483_10208380190002919_2091089457_oRockOverdose: Τι το ξεχωριστο εχει το Wreck Athens Festival και συμμετέχετε;

Hector Stavrakas (Simplefast): Είναι αυτή τη στιγμή το πιο επιτυχημένο και καλά οργανωμένο underground φεστιβάλ, στο οποίο συμμετέχουν πολλές καλές μπάντες και θέλουμε και μεις να είμαστε μέρος αυτής της εμπειρίας.

RockOverdose: Aν δεν επαιρνες μερος στο φεστιβαλ για ποια γκρουπ θα ερχοσουν απο την πρώτη και δεύτερη μέρα;

Hector Stavrakas (Simplefast): Θα ερχόμουν εκτός από Simplefast, για Lightfold,για Fortress Under Siege, για Blacksun και για Alphastate.

RockOverdose: Αν δεν ησουν στους Simplefast που εισαι τωρα σε ποιο γκρούπ θα ηθελες να παιζεις απο τα 12 του φεστιβάλ;

Hector Stavrakas (Simplefast): Στους Blacksun ή στους Lightfold μάλλον.

RockOverdose: Ποιο γκρουπ πιστεύεις θα ειναι η εκπληξη του φεστιβαλ απο οποιαδήποτε άποψη;

Hector Stavrakas (Simplefast): Παίζουν εξαιρετικής ποιότητας συγκροτήματα και τις 2 μέρες, οπότε δεν ξέρω αν θα υπάρχει κάποιο συγκρότημα-έπληξη αφού είναι γνωστό το πόσο καλοί είναι. Οπότε θα πω πως όλοι θα είμαστε συγκροτήματα-εκπληξη.

RockOverdose:Γιατι να ερθει ο κοσμος να δει εσας και το συγκεκριμένο μέταλ φεστιβάλ;

Hector Stavrakas (Simplefast): Γιατί όπως είπα και πριν είναι μια ειλικρινέστατη προσπάθεια για την ανάδειξη της ελληνικής σκηνής και σε αυτή συμμετέχουν 12 από τα καλύτερα συγκροτήματα του χώρου.΄Εμας να έρθει να μας δει γιατί σίγουρα θα υπάρξουν μερικές εκπλήξεις και θα πάρετε μια γεύση για το τι ετοιμάζουμε στο νέο μας cd.

SimplefastRockOverdose: Ποια η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμη σου σε συναυλια;

Hector Stavrakas (Simplefast): Η καλύτερη στιγμή μέχρι στιγμής νομίζω πως είναι η εμφάνισή μας στη Τεχνόπολη το καλοκαίρι το καλοκαίρι του '14. Πολύς κόσμος, θερμό κοινό πολύ καλές μπάντες και μουσικοί. Γενικά είχε όλο το πακέτο. Τώρα για χειρότερη προσωπική στιγμή ήταν σε ένα live τo 2012 όπου παίζαμε σε πολύ μικρή σκηνή και είχα πατήσει το καλώδιο της κιθάρας καταλάθος στη μέση ενός κομματιού και απλά συνέχιζα να παίζω χωρίς όμως να ακούγομαι μέχρι το τέλος του.

RockOverdose: Ποιό άτομο θεωρείς και από ποιό συγκρότημα την πιο έντονη/δυναμική παρουσία του φεστιβάαλ και γιατί;

Hector Stavrakas (Simplefast): Πιστεύω ότι την πιο έντονη παρουσία θα την έχει ο Θανάσης από τους Lightfold. Τον έχεις δει ? Μόνο και μόνο αν μετρήσουμε τα χέρια τουείναι σχεδόν τριπλάσιος από μένα.

RockOverdose: Θέλεις να ευχηθείς κάτι στους αναγνώστες του Rockoverdose;

Hector Stavrakas (Simplefast): Να είναι πάντα καλά και να στηρίζουν την ελληνική σκηνή όσο μπορούν περισσότερο, γιατί το αξίζει και το έχει ανάγκη.

 

 

 

 

 

 

Για το RockOverdose,

Θοδωρής Μαρτίνης

Comments