Φανατικός θρησκόληπτος υποστηρίζει με επιχειρήματα: “Οι IRON MAIDEN είναι σατανικοί!”

Ο Alex Jones είναι ραδιοφωνικός παραγωγός με μεγάλη αγάπη στους Iron Maiden, ο David J Stewart είναι ένας φανατικός θρησκόληπτος που επιτίθεται ακόμα και στις χριστιανικές οργανώσεις λόγω του ότι δεν ακολουθούν τον σωστό δρόμο του θεού!

 

Τι σχέση έχουν μεταξύ τους;

 

Ο κύριος Stewart παρακολούθησε την εκπομπή του Jones στις 11 Μαΐου 2014, στην οποία ο ραδιοφωνικός παραγωγός τόνισε πως είναι μεγάλο λάθος οι εκκλησίες να αποκαλούν σατανιστές τους Iron Maiden πόσο μάλλον ότι παίζουν σατανιστική μουσική.

 

Ο Jones επίσης είπε πως του αρέσουν οι Iron Maiden και πως είναι ποίηση η μουσική τους, τόνισε πως δεν έχουν καμία σχέση με το σατανισμό και πως οι εκκλησίες δεν έχουν ιδέα  καθώς αν διάβαζαν ή άκουγαν τους στίχους ίσως αναθεωρούσαν.

 

Μόλις ο  φανατικός θρησκόληπτος άκουσε τα λεγόμενα του, εξαπέλυσε μεγάλη επίθεση τόσο στον ίδιο όσο και στην βρετανική μπάντα, χαρακτηρίζοντας τους ως Σατανιστές.

 

Φυσικά, είχε και επιχειρήματα όπως το εξώφυλλο του single “Hallowed Be Thy Nameαπό το album “The Number Of The Beast”.

 

“Κυρίες και κύριοι, παρατηρώντας το εξώφυλλο του συγκεκριμένου album παρατηρούμε το δαιμονικό θηρίο με τα κέρατα του διαβόλου ( Αποκάλυψη 13:11) και την τρίαινα. Η τρίαινα που τρυπά τα σωθικά της γυναίκας (σσ.πέρασε τον Bruce Dickinson για γυναίκα…) συμβολίζει μια σατανιστική θυσία. Κυριολεκτικά, η σημερινή νεολαία προσφέρεται για θυσία στον Σατανά. Είναι πλήρως κατανοητό στους μορφωμένους Χριστιανούς όπως εγώ ότι το ΘΗΡΙΟ αναπαριστά τον ερχόμενο Αντίχριστο.

 

Υπάρχει μια πλειάδα στίχων στην κοσμική κακή μουσική που υμνεί τον Σατανά, είτε είναι ο θόρυβος των […] Van Halen είτε των Iron Maiden.

 

Το συγκρότημα Iron Maiden εμπαίζει τον Λόγο του Θεού, βλασφημώντας κατά της προσευχής στο Θεό αναγράφοντας «αγιασθήτω το όνομα σου» κάτωθεν του διαβόλου στο εξώφυλλο Αυτό είναι το απόλυτο δαιμονικό κακό. Ξεκάθαρα, οι Iron Maiden και οι οπαδοί τους εξυμνούν (λατρεύουν) τον Σατανά, όχι τον Κύριο Ιησού Χριστό. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να ερμηνευτεί αυτό το σατανικό εξώφυλλο”.

 

O Stewart συνέχισε τον παραλογισμό του (γιατί για παραλογισμό πρόκειται), λέγοντας πως ο Jones θεωρεί απλή ποίηση και τέχνη μια καθαρά σατανική μουσική. Θεωρεί πως έχει εξαπατηθεί και πως δεν θα πρέπει να ονομάζει τον εαυτό του χριστιανό ενώ παράλληλα ασπάζεται τους Iron Maiden!!! Τονίζει, μάλιστα, πως όποιος κριτικάρει την Εκκλησία επειδή καταδεικνύει τους Iron Maiden ως Σατανιστές «δεν είναι σωστός προς τον Θεό».

 

Επίσης είπε πως υπερασπίζεται την χριστιανική πίστη, θαυμάζει τον ραδοφωνικό παραγωγό αλλά αμφιβάλλει για την ειλικρίνεια του και πως ευχαριστεί τον θεό για όλες τις νόμιμες εκκλησίες που ξεχειλίζουν από πιστούς που υμνούν την Αγία Γραφή.

 

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε και ο frontman των Megadeth, Dave Mustaine, τον οποίο χαρακτήρισε απατεώνα και πως μάταια προσπαθεί να αφυπνίσει τον κόσμο από την νέα τάξη πραγμάτων, καθώς αποτελεί και ο ίδιος μαριονέτα της χωρίς να το συνειδητοποιεί.

 

Οι metal μπάντες προωθούν την αναρχία, την εξέγερση, την καταστροφή, (ζωγραφίζει ο τύπος) και συμβουλεύει όλοι μας να έχουμε πίστη στο ευαγγέλιο καθώς οποιαδήποτε προσπάθεια αποκατάστασης της ελευθερίας δίχως ευαγγέλιο, είναι σατανική αναρχία!

 

Παράλληλα, ασκεί κριτική σε όλους εκείνους τους πάστορες που δεν κηρύττουν ενάντια στα κακά της rock μουσικής και συμβουλεύει τους ευσεβείς αναγνώστες του να βρουν έναν πραγματικό πάστορα. Και αυτό γιατί «βρισκόμαστε εν μέσω πνευματικού πολέμου, κυρίες και κύριοι!!!»

 

Κάποια από τα κορυφαία σχόλια του:

 

“Ο Alex Jones είναι ένας πνευματικά ανεπαρκής άνθρωπος, που πλανάται μάταια σε πνευματικό σκοταδισμό. Ωστόσο, προσεύχομαι γι’αυτόν συνέχεια”

«Ο Alex προωθεί τους Judas Priest.Το όνομα του συγκροτήματος αποτελεί από μόνο του βλασφημία προς τον Κύριο Ιησού Χριστό (που προδόθηκε από τον Ιούδα). Ο τραγουδιστής τους έχει δηλώσει δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος. Γιατί προωθεί ο Alex αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας;»

O Bruce Dickinson αποκαλεί τον εαυτό του ‘θεό’ στις συναυλίες. Ο Dave Mustaine συχνά αποκαλείται ‘θεός της κιθάρας’. Πολλοί rock τραγουδιστές, όπως ο Frank Zappa, έχουν δηλώσει πως είναι ‘θεοί’ για τους οπαδούς τους. […] Ο Alex υπηρετεί τον Σατανά όταν προωθεί αυτού του είδους ειδωλολατρικά σκουπίδια!! (έκλαψα )....

“Πολλοί τραγουδιστές της ροκ έχουν υιοθετήσει το προσωνύμιο του θεού, οι οπαδοί τους βλέπουν ως θεούς, δεν υπάρχει πιο εγωιστικό πράγμα από το να θέλεις να γίνεις rock star!!”

 

Βέβαια, συνέχισε και με φωτογραφικό υλικό την προσπάθεια του να μας πείσει για το πόσο σατανιστές είναι οι Iron Maiden, όπου ισχυρίζεται ότι η μάσκα του Dickinson αποτελεί αναφορά στο δαίμονα Baphomet!!

Παρακάτω, παραθέτει στίχους που, κατά τον ίδιο, ωθούν τους ακροατές σε ακόλαστες και ασεβείς προς το Θεό πράξεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, το “Still Lifeτων Maiden προωθεί την αυτοκτονία (There's a feeling that's inside me, telling me to get away/ But I'm so tired of living, I might as well end today). Το “Murder By Number” των Police, ισχυρίζεται, σε εξωθεί στη δολοφονία της οικογένειας σου και όσων βαριέσαι (Because murder is like anything you take to/ It's a habit-forming need for more and more/ You can bump off every member of your family/ And anybody else you find a bore/ Because it's murder by numbers, 1, 2, 3/ It's as easy to learn as your ABC). Τέλος, με το “Sister”, o Prince προωθεί την αιμομιξία, τραγουδώντας “My sister never made love to anyone else but me/ She's the reason for my, uh, sexuality”.

 

Επανήλθε, βέβαια, στην μεγάλη αδυναμία του, τους Iron Maiden, λέγοντας πως η μουσική βιομηχανία είναι διεφθαρμένη και κορεσμένη στο κακό με την βρετανική μπάντα και τη δαιμονική της μασκότ να ανοίγουν τον δρόμο για τη λατρεία του θηρίου!!!

 

Έχει πει και πολλά άλλα ο κύριος Stewart, που άμα γραφτούν θα θέλουμε 4 μέρες ασταμάτητου γραψίματος!

 

Σας αφήνω με το τελευταίο σχόλιο του πως ο Ιησούς έρχεται σύντομα και πρέπει όλοι να μετανοήσουμε.

 

Αυτά συμβαίνουν και λέγονται – γράφονται τον 21ο αιώνα, παρακαλώ!

 

Τα σχόλια δικά σας...

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Comments