BON JOVI: Ακούστε το ΝΕΟ κομμάτι “This House Is Not For Sale” από το ομώνυμο επερχόμενο άλμπουμ!

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το πρώτο single των BON JOVI από τον επερχόμενο δίσκο με τίτλο "This House Is Not For Sale" , ο οποίος θα κυκλοφορήσει αυτο το φθινόπωρο.

Το single να πούμε ότι κυκλοφορεί επίσημα αύριο, 12 Αυγούστου 2016 και θα φέρει τον τίτλο του άλμπουμ.

Τα τραγούδια που θα περιλαμβάνει ο νέος δίσκος είναι τα παρακάτω:

1."Born Again Tomorrow"
2."Come On Up to Our House"
3."God Bless This Mess"
5."Labor of Love"
6."New Year's Day"
7."Scars on This Guitar"
8."The Devils in the Temple"
9."This House Is Not for Sale"
10."Real Love"
11."Color Me In"
12."Goodnight NY"
13."Touch of Gray"
14."Living With the Ghost"