SONATA ARCTICA: Ακούστε το πρώτο single “Closer To An Animal” από το επερχόμενο album τους “The Ninth Hour”

 Οι Φιλανδοί melodic power metallers Sonata Arctica θα κυκλοφορήσουν την νέα τους δισκογραφική δουλειά “The Ninth Hour” στις 7 Οκτωβρίου μέσω της Nuclear Blast.

Πρόσφατα δόθηκε στην δημοσιότητα το πρώτο lyric video του κομματιού “Closer To An Animal” το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Eπίσης ανακοινώθηκε και το Track List του album.

Track List:

  1. Closer To An Animal
  2. Life
  3. Fairytale
  4. We Are What We Are
  5. Till Death’s Done Us Apart
  6. Among The Shooting Stars
  7. Rise A Night
  8. Fly, Navigate, Communicate
  9. Candle Lawns
  10. White Pearl, Black Oceans Pt2
  11. On The Faultline

unnamed (2)