INQUISITION: Ακούστε ολόκληρο τον νέο τους δίσκο αποκλειστικά στο Rock Overdose!

Σε αποκλειστική πρεμιέρα, το Rock Overdose σας παρουσιάζει ολόκληρο τον επερχόμενο δίσκο των Inquisition, με τίτλο "'Bloodshed Across The Empyrean Altar Beyond The Celestial Zenith". Ο δίσκος πρόκειται να τεθεί σε κυκλοφορία στις 26 Αυγούστου.

Trak list:
1. Intro: The Force Before Darkness
2. From Chaos They Came
3. Wings of Anu
4. Vortex From the Celesetial Flying Throne of Storms
5. A Black Aeon Shall Cleanse
6. The Flames of Inifinite Blackness Before Creation
7. Mystical Blood
8. Through the Divine Spirit of Satan a Glorious Universe is Known
9. Bloodshed Across The Empyrean Altar Beyond The Celestial Zenith
10. Power From the Center of the Cosmic Black Spiral
11. A Magnificent Crypt of Stars
12. Outro: The Invocation of the Absolute, the all, the Satan
13. Coda: Hymn to the Cosmic Zenith