Έφυγε από την ζωή ο James Woolley, πρώην μέλος των Nine Inch Nails.

Ακόμα και η μουσική ειδησιογραφία έχει τις δυσάρεστες  στιγμές τις, όπως οι θάνατοι μουσικών. Πριν λίγες ώρες μάθαμε ότι ο πρώην Keyboard player James Woolley, οποίος συνεργάστηκε με τους Nine Inch Nails στο πιο πετυχημένο τους άλμπουμ The Downward Spiral, του 1994, πέθανε σε ηλικία μόλις 50 ετών. Ο μουσικός βρισκόταν στο συγκρότημα από το 1991 ως το 1994.

 

 

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε στο Facebook από την πρώην σύζυγό του Kate Van Buren: «Ο James πάντα στάθηκε κοντά στα παιδιά του. Αγαπούσε πολύ το να είναι πατέρας. Λόγω των σοβαρών τραυματισμών του στον αυχένα και την σπονδυλική στήλη, δεν ήταν σε θέση να κάνει πολλές σωματικές δραστηριότητες μαζί τους, αλλά αγαπούσε πολύ να κάθεται μαζί τους να ζωγραφίζει, να τους διδάσκει πιάνο ή ακόμα απλά να χαζεύει την φύση μαζί τους. Πέρασε και στα τρία παιδιά του καταπληκτικά μουσικά και καλλιτεχνικά ταλέντα»

 

 

Εκτός των Nine Inch Nails, ο Woolley συνεργάστηκε και με τον frontman των Judas Priest Rob Halford στα προσωπικά του σχήματα καθώς και έπαιζε στο δικό του project, το Void. Αποχώρησε από το συγκρότημα των Nine Inch Nails το 1994 για οικογενειακούς λόγους και αντικαταστάθηκε από τον Charlie Clouser.

 

 

Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί η Van Buren καταλήγει: « Ήθελα όλοι οι φίλοι μας να το γνωρίζουν. Κρατήστε την οικογένεια Woolley και όλους τους αγαπημένους του στις προσευχές σας».

Comments

css.php