Πρώτο ΕΡ από το supergroup των Prophets Of Rage και το tracklist του.

Σίγουρα κάποιες μπάντες όλοι μας θέλουμε να δούμε μαζί με το αυθεντικό τους line up, ακόμα και αν οι μουσικοί της δίνουν συνεχόμενο παρόν στην μουσική σκηνή. Ακόμα και τα σχήματα στα οποία συμμετέχουν είναι κάτι παραπάνω από αξιόλογα. Μια από αυτές τις μπάντες σίγουρα είναι οι Rage Against The Machine.

 

 

Διαβάζοντας μια είδηση στο TeamRock+ σχετικά με το προαναφερθέν συγκρότημα, βλέπουμε πως δημιουργήθηκε ένα παρακλάδι του. Μάλιστα σε λίγες μέρες κυκλοφορούν το πρώτο τους ΕΡ και έχουν κλείσει και μια σειρά από συναυλίες στις Η.Π.Α. . μιλάμε φυσικά για τους Prophets Of Rage. Ένα συγκρότημα που αποτελείται από τους Tom Morello, Tim Commerford και Brad Wilk των Rage Against The Machine( μόνο ο Zack de la Rocha λείπει), τους οποίους συνοδεύουν οι Chuck D και DJ Lord από τους  Public Enemy και ο B-Real από τους Cypress Hill.

 

 

Το συγκρότημα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο με επίσημη ημερομηνία την 26 Αυγούστου του 2016 και θα λέγεται The Party’s Over. Στις 19 του μηνός ξεκινάει και η αμερικάνικη περιοδεία τους από την πόλη Fairfax  της Virginia. Το ΕΡ έχει 5 τραγούδια, 2 καινούργια και τρεις διασκευές, μια των RATM, μια των Public Enemy και μια των Beastie Boys με κάπως πιο αλλαγμένο τίτλο. Αναλυτικά το tracklist:

  1. Prophets Of Rage
  2. The Party’s Over
  3. Killing In The Name (live)
  4. Shut ‘Em Down (live)
  5. No Sleep ‘Till Cleveland (live)

 

 

Το συγκρότημα ξεκίνησε τον Μάιο αυτού του έτους και δηλώνουν ότι ο σκοπός τους είναι “make America rage again.”. «Δε μπορούμε να στεκόμαστε στο περιθώριο της Ιστορίας. Επικίνδυνοι καιροί απαιτούν και επικίνδυνα τραγούδια. ήρθε η ώρα πάρουμε την δύναμη μας πίσω». Αργότερα ο Chuck D παραδέχθηκε ότι ο ίδιος και ο B-Real δυσκολεύονται να εκτελέσουν τραγούδια των RATM χωρίς τον Zack de la Rocha, οποίο αν και αρνήθηκε να προσχωρήσει στο supergroup, τους έδωσε την ευλογία του. Και συνεχίζει: «Ένα μεγάλο μέρος των στίχων ανήκει στον Zack, έτσι καθίσαμε κάτω και είπαμε ότι αυτό δεν Rage Against The Machine. Αυτό είναι Prophets Of Rage» και παράλληλα αποκλείει και την κυκλοφορία ενός full-length album.

 

 

Comments

css.php