Απατεώνες οι διοργανωτές της συναυλίας του Bryan Adams

Θύμα απάτης της εταιρείας παραγωγής ArtBG έπεσε και η εγχώρια συναυλιακή αγορά. Οι άνθρωποι της εταιρείας, η οποία ήταν μεταξύ άλλων διοργανώτρια της χθεσινής μεγάλης συναυλίας του Bryan Adams στο Κλειστό Γήπεδο ΟΑΚΑ, άρπαξαν, πριν λίγες ημέρες, τις εισπράξεις από τα προπωλημένα εισιτήρια και εξαφανίστηκαν. Την κατάσταση έσωσε, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, η Viva η οποία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αποφάσισε να αναλάβει τα έξοδα της συναυλίας προκειμένου να μη φανεί αναξιόπιστη απέναντι στο ελληνικό κοινό.

«Παρά τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της συναυλίας, η διοργανώτρια εταιρία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ, μόλις πριν μια εβδομάδα ανακοίνωσε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατούσε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση και να καλύψει τα σχετικά κόστη. Ωστόσο η ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ ουδεμία ενημέρωση παρείχε σχετικά με την επιστροφή στους καταναλωτές των χρημάτων που είχε εξ’ ολοκλήρου εισπράξει από την πώληση των εισιτηρίων, αλλά αντίθετα χρησιμοποίησε τις εν λόγω εισπράξεις προς ίδιον όφελος αφήνοντας απλήρωτο τον καλλιτέχνη και όλους του ανθρώπους που εργάστηκαν για τη συναυλία» αναφέρει η ανακοίνωση της Viva, η οποία έχει ήδη κινηθεί νομικά εναντίoν της εταιρείας και συμπληρώνει πως «προκειμένου να μην ακυρωθεί η συναυλία και κατ΄ επέκταση να μην υπάρξει κίνδυνος να χάσουν τα χρήματά τους ούτε οι καταναλωτές ούτε και όσοι είχαν ήδη εργαστεί για αυτή, η Viva αποφάσισε να αναλάβει τα σχετικά κόστη και σε συνεργασία με νέο διοργανωτή η συναυλία να διεξαχθεί κανονικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ωστόσο, η εν λόγω εταιρεία παραγωγής, που έχει την έδρα της στη Βουλγαρία διαθέτει όμως συνεργαζόμενα γραφεία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, «φέσωσε» αυτές τις ημέρες το κοινό και άλλων χωρών αλλά και τους ίδιους τους καλλιτέχνες που εκπροσωπούσε.

 

Comments