Δηλώσεις της metal κοινότητας για τον θάνατο του τεχνικού του Kerry King, Armand CrumpΔηλώσεις της metal κοινότητας για τον θάνατο της Whitney Houston

Αρκετοί μουσικοί και μέλη της metal κοινότητας μίλησαν για τον τεχνικό της κιθάρας του Kerry King, Armand Crump, ο οποίος απεβίωσε χτες.

 

Dave Lombardo (Slayer):

“Οι Slayer και όλο το crew, πενθεί για το χαμό ενός ανθρώπου που δούλευε πολύ σκληρά, ενός πολύ καλού φίλου, του Armand Butts Crump III. Ήταν  ο καλύτερος. Θα μου λείψουν τα πειράγματα του στις συναυλίες από τα αριστερά της σκηνής. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαστε πολύ λυπημένοι. RIP ABCIII.”

 

Guns N’ Roses:

“Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι από το τραγικό χαμό του συνεργάτη και φίλου μας. Το πνεύμα σου θα ζήσει! RIP Armand.”

 

Dave Mustaine (Megadeth):

“Rest in Peace Armand Crump.”

 

Phil Demmel (Machine Head):

“Κάτι τέτοιες στιγμές αναλογίζεσαι πόσο αψήφιστα παίρνουμε κάποιες φορές τη ζωή. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι υγιής και έχω την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου πάνε στην οικογένεια του Armand. Ο κόσμος θα είναι σκοτεινότερος χωρίς εσένα φίλε μου, θα μας λείψεις.”

 

Alex Skolnick (Testament):

“Ένας από τους καλύτερους τεχνικούς κιθάρας που γνώρισα ποτέ, τον οποίο “δανείστηκα” από τον φίλο μου Kerry τον περασμένο χρόνο, ο Armand Crump, απεβίωσε χτες. RIP AC.”

 

Randy Blythe: (Lamb Of God):

“Ένας αδερφός πέθανε – ο τεχνικός του Kerry King, Armand Crump. Τον ήξερα εδώ και 12 χρόνια από την πρώτη περιοδεία των Lamb of God, όταν ήταν στους Amen. RIP αδερφέ. Θα μας λείψεις.”

 

Rob Dukes (Exodus):

“Θα μου λείψεις φίλε μου.”

 

Andreas Kisser (Sepultura):

“Γαμώτο!!! Μόλις έμαθα για τον Armand!!! Είναι πολύ άσχημο. Πολύ λυπηρό. Οι σκέψεις μου πάνε στην οικογένεια του Armand. RIP φίλε μου.”

 

Paolo Gregoletto (Trivium):

“Μόλις έμαθα για το θάνατο του Armand, το τεχνικό του Kerry King. Ήταν ένας πολύ καλός τύπος και πάντα μας συμπεριφερόταν πολύ καλά όταν περιοδεύαμε μαζί.”

 

Matt DeVries (Fear Factory, Chimaira, Six Feet Under):

“Ο Armand ήταν τόσο καλός τύπος και πάντα ήταν ευγενικός και με βοηθούσε όταν ήμουν στους Chimaira. RIP αδερφέ.”

Brian Fair (Shadows Fall):

“Είμαι πολύ λυπημένος με τα νέα για το θάνατο του Armand Crump. Ήταν πολύ καλός φίλος για χρόνια. Ήταν τεχνικός στους Amen. RIP αδερφέ.”

 

Tony Campos (Soulfly):

“Λυπήθηκα πολύ με τα νέα του θανάτου του Armand Butts Crump. Οι αποτυχημένες προσπάθειες του στα Ισπανικά πάντα με έκαναν να γελάω. RIP αδερφέ.”

 

Jamey Jasta (Hatebreed):

“Η καρδιά μου πονάει για τους φίλους και την οικογένεια του Armand Crump. Πάντα με έκανε να χαμογελάω. R.I.P.”

 

Chris Beattie (Hatebreed):

“Ο κόσμος έχασε έναν καταπληκτικό άνθρωπο. RIP Armand Crump.”

 

Michael Amott (Arch Enemy):

“Μόλις έμαθα ότι ο τεχνικός του Kerry King, Armand Crump, απεβίωσε. Καταπληκτικός τύπος… Πάντα περνούσα καλά μαζί του. Πολύ άσχημα νέα. RIP.”

 

Mark Hunter (Chimaira):

“RIP Armand… πάντα μας συμπεριφερόταν σαν οικογένεια.”

 

 

Για το Rockoverdose.gr

Απόστολος “Astaldo” Πανταζόγλου

Comments

Χθες ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο τύπου της, ότι η Whitney Houston είναι νεκρή. Σύμφωνα με το CNN, η Houston βρέθηκε νεκρή στο Ξενοδοχείο Hilton του Los Angeles. Ήταν 48 ετών. Τα αίτια θανάτου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικές δηλώσεις που έκαναν άτομα της metal κοινότητας.

 

 

Ο Sebastian Bach (ex-Skid Row):

“Με έχει πάρει από κάτω. Τραγουδούσα ΟΛΑ τα τραγούδια της Whitney Houston συνέχεια. Λάτρευα την φωνή της. Έκανα εξάσκηση με τα τραγούδια της συνέχεια και η μουσική της με είχε αγγίξει βαθιά. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο προσωρινή είναι η ζωή. Όλα όσα γνωρίζεις και αγαπάς μπορούν να φύγουν σε ελάχιστο χρόνο και εκεί που δεν το περιμένεις. Πάντα έλεγα ότι η Whitney θα ηχογραφούσε ακόμα ένα δίσκο ο οποίος θα ήταν φανταστικός. Είμαι πολύ λυπημένος που δεν θα γίνει. 48 χρονών; Με αρρωσταίνει. Μεγάλη απώλεια. RIP Whitney Houston. Τα συλλυπητήρια μου στον φίλο μου Bobby Brown και τα παιδιά του.”

 

Ο Bret Michaels (Poison):

“Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους φίλους της Whitney Houston. Πρώτη φορά γνώρισα την Whitney στην Ρώμη, όταν περιοδεύαμε. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και κατέβηκα στο lobby. Καθόταν εκεί και διάβαζε ένα βιβλίο. Μάλλον δεν μπορούσε να κοιμηθεί ούτε εκείνη. Καθίσαμε και μιλήσαμε για αρκετή ώρα. Ήταν καταπληκτική.

Τα επόμενα χρόνια συναντιόμασταν σε αρκετές περιπτώσεις. Η πιο καλή όταν παίζαμε στο Rio για το Hollywood Rocks Festival. Έτυχε να πηγαίνω στο δωμάτιο μου από την πισίνα όπου αρκετοί από εμάς καθόμασταν και είδα τα νέα για τον σεισμό στο Northridge. Θυμάμαι που της το είπα, όπως και στα παιδιά από τους Aerosmith…

Και πάλι… τι εκπληκτικό άτομο, με εξαιρετική φωνή και απίστευτο ταλέντο. Θα μου λείψει.”

 

Cristina Scabbia (Lacuna Coil):

“Whitney Houston R.I.P.

Γαμημένοι εθισμοί.

Γι’ αυτό δεν κάνω ναρκωτικά και δεν πίνω πολύ αλκοόλ. Ακόμα μία πολύ ταλαντούχα γυναίκα έφυγε.

Μείνετε μακριά από αυτή τη βλακεία παιδιά.”

 

Slash:

“Πολύ θλιβερά νέα για την Whitney. RIP.”

 

Alice Cooper:

“Τι απώλεια. Κάθε κορίτσι – κάθε ντίβα – προσπαθούσε να γίνει σαν την Whitney. Ήταν η Barbara Streisand της μουσικής της. Είχε την πιο αγνή φωνή από κάθε άλλο.”

 

Morbid Angel:

“Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι με τα νέα του θανάτου της Whitney Houston…RIP…!”

 

Within Temptation:

“Με μεγάλη μας λύπη ακούσαμε ότι η Whitney Houston (48), απεβίωσε. Το να την σκεφτόμαστε μας φέρνει πολλές παιδικές αναμνήσεις.”

 

Kip Winger:

“Είναι κρίμα να χάνεται ένα τέτοιο ταλέντο. RIP Whitney Houston.”

 

Trail Of Tears:

“RIP Whitney Houston! Σίγησε ακόμα μία μεγάλη φωνή.”

 

Glenn Hughes:

“RIP Whitney”

 

God Forbid:

“Ακόμα ένα μεγάλο ταλέντο που έφυγε. R.I.P. Whitney Houston”

 

 

 

Για το Rockoverdose.gr

Απόστολος “Astaldo” Πανταζόγλου

Comments

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.