Διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα & των 100°C στη Θεσσαλονίκη!

Το Rock Overdose δίνει την ευκαιρία σε 4 τυχερούς αναγνώστες του, να κερδίσουν από μια μονή πρόσκληση για τη συναυλία του  Γιάννη Αγγελάκα & των 100°C στη Θεσσαλονίκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου στο Fix Factory of Sound. 

 

 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε Like στη σελίδα του RockOverdose στο facebook , αφήστε σχόλιο με την ένδειξη: "Για το διαγωνισμό Γιάννης Αγγελάκας & οι 100°C στο Fix Factory Of Sound"  και κοινοποιήστε το παρών link 

 

 

 

*Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο facebook profil τους!

Καλή επιτυχία!

 

 

 

 

 

 

Ο Γιάννης Αγγελάκας επιστρέφει με νέο δίσκο στη Θεσσαλονίκη!

Νέος δίσκος, νέο ανατρεπτικό σχήμα. Η ίδια ενέργεια.

Πότε; Σάββατο 11 Μαρτίου 2016

Που; Fix Factory of Sound

(26ης Οκτωβρίου 15, τηλ.2310 500670)

Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21.00

Περιορισμένη προπώληση: 10 ευρώ.

Υπόλοιπη προπώληση και ταμείο: 12 ευρώ.


O Γιάννης Αγγελάκας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος.

Δε θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και για την μπάντα του, τους 100°C. Σχεδόν δυο χρόνια πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν και ταξιδεύουν.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ο δίσκος "Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια" που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Με αυτόν στις αποσκευές τους θα ταξιδέψουν (και θα μας "ταξιδέψουν") τον φετινό χειμώνα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Φυσικά πάντα υπάρχει χώροςκαι για επιλογές από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα.

Τον δίσκο αυτό έρχεται να παρουσιάσει σε μία και μοναδική συναυλία το Σάββατο 11 Μαρτίου στο Fix Factory of Sound, ο μοναδικός τραγουδοποιός. Σας περιμένουμε με χαρά λοιπόν!

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο. Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης.

Facebook event:

https://www.facebook.com/events/254364911670815/

Γιάννης Αγγελάκας και οι 100oC-Μόνο από τη Λύπη σου:

https://www.youtube.com/watch?v=KEY41-Dd0GQ

Για περαιτέρω πληροφορίες – διευκρινίσεις:

Αλέξανδρος Σαλαμές

Τηλέφωνο: 6970034210

Mail: alex@artontheroad.gr

Comments