Παρουσίαση της Ελληνικής σκηνής- Μέρος 2ο

Όπως είχαμε πει πριν λίγες μέρες, το Rock Overdose οργανώνει μια προσπάθεια παρουσίασης της ελληνικής σκηνής. Η πρώτη παρουσίαση έχει ήδη γίνει. Έτσι, σήμερα παρουσιάζουμε τις επόμενες 10 μπάντες που μας έστειλαν μήνυμα.

 

Όσοι έχετε στείλει μήνυμα και δεν είδατε ακόμη την παρουσίαση της μπάντας σας, κάντε απλά υπομονή. Τα μηνύματα που έχουν σταλεί από μπάντες που επιθυμούν να παρουσιαστούν είναι πάρα πολλά. Οπότε, σιγά σιγά θα παρουσιάζονται 10 μπάντες τη φορά.

 

Για όσες μπάντες επιθυμούν να παρουσιαστούν και δεν μας έχουν στείλει μήνυμα, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μας στείλουν ένα μήνυμα στη facebook page του Rock Overdose, με τα εξής:

 

Ένα βίντεο από το YouTube (επίσημο ή lyric ή απλό περίεχοντας μόνο το κομμάτι) 

- Links με τις σελίδες της μπάντας (facebook κλπ.)

- Και ένα σύντομο βιογραφικό (μέχρι 3 σειρές ) όπου θα αναγράφεται η καταγωγή της εκάστοτε μπάντας και το μουσικό είδος με το οποίο καταπιάνεται.

(Το μουσικό είδος πιάνει τη ΡΟΚ και όλα τα παρακλάδια της και φυσικά τη metal μουσικη)

 

Πάμε να δούμε τις επόμενες 10 μπάντες:

 

Virgin Mary's Eyes

 

Experimental-crossover από Κομοτηνη

 

https://www.facebook.com/VMEyes/

 

 

 

Dread's Asylum

 

Οι Dread's Asylum ιδρύθηκαν στην Αθήνα το 2015, αποτελούνται από τα τρία μέλη:Ανέστης Τριανταφυλλίδης (Κιθάρα, Πλήκτρα), Γιώργος Καλαμούτσος (Κιθάρα,Φωνητικά), Πέτρος Μπακόλας (Μπάσο). Η μπάντα έχοντας κυκλοφορίσει το EP "Lightfalls" κινείται στο χώρο του Melodic death metal με επιρρόες απο ολα τα στυλ.
https://www.facebook.com/Dreadsasylum/
https://www.youtube.com/channel/UCiSv63ZwlNbgSW2gr_rClIQ

 

 

Hard Disk Drive

 

Το συγκρότημα κατάγεται από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας και κινείται σε παραδοσιακά heavy metal μονοπάτια, με τα φωνητικά να προσεγγίζουν μια πιο gothic ατμόσφαιρα.

https://www.facebook.com/HardDiskDrive/?pnref=lhc

 

https://www.youtube.com/user/HardDiskDrive1
https://harddiskdrive.bandcamp.com/album/sadistic-leader

 

Το συγκρότημα κατάγεται από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας και κινείται σε παραδοσιακά heavy metal μονοπάτια, με τα φωνητικά να προσεγγίζουν μια πιο gothic ατμόσφαιρα.

 

 

 

Battering North

 

Νέα μπάντα από Πτολεμαϊδα που δημιουργήθηκε από μέλη παλαιότερων συγκροτημάτων στις αρχές του 2016. Η μπαντα συντομα θα παρουσιασει το επισημο cd της.

 

 

Inmost Ego

 

Οι Inmost Ego σχηματίστηκαν το 2005 στην Αθήνα και η δισκογραφία τους περιλαμβάνει ένα demo (A Moment Before - 2007), ένα EP (When Roses Fall - 2009), ένα άλμπουμ (...To The End - 2011) και το ΕΡ “Breathe” (2014). Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από Post rock και Progressive στοιχεία.

 

https://www.facebook.com/inmostego/

 

 

 

Stoneheart

 

Η μπάντα ιδρύθηκε το 2014 και παίζει classic rock με alternative επιρροές. Από το 2015 κ έπειτα ξεκίνησε τα δισκογραφικά της βήματα και ως το τελος του 2016 θα έχει ολοκληρώσει το άλμπουμ της με 12 κομμάτια.

 

Μελη: Chris Tsele (ηλεκτρική κιθάρα lead 1 k solo, music writer, lyrics writer), George Aslan (ηλεκτρική κιθάρα lead 2), Haris Diama (drums), Labros Asproudis (electric bass), Tasos K. (vocals)

 

https://www.facebook.com/Stoneheart-1625703621003124/?fref=ts

 

 

 

Fading Echoes

 

Οι Fading Echoes κατάγονται από Βόλο, είναι 4μελής μπάντα (κιθάρα, μπάσο/φωνή, πλήκτρα, ντράμς) και παίζουν Atmospheric heavy metal.

 

https://www.facebook.com/fadingechoesgr

 

 

 

Dark Nightmare

 

Μπάντα από τα Γρεβενά που παίζει epic heavy metal. Έτος ίδρυσης, το 1999

 

https://www.facebook.com/Dark-Nightmare-130420970323557/?fref=ts

 

 

8bit Slap

 

Οι 8bit Slap δημιουργήθηκαν το 2015 στην Αθήνα με post-grunge διάθεση και αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν τον πρώτο δίσκο τους

https://www.facebook.com/8bitslapband/

 

https://www.youtube.com/channel/UCWs1XrkOw9F-JOtV56NX8Vw

 

 

Mortum

 

Black Metal μπάντα από Θεσσαλονίκη.

 

https://www.facebook.com/Mortum-952121498185825/

 

 

 

Διαβάστε την πρώτο μέρος της παρουσίασης,  κάνοντας κλικ εδώ

 

Σε λίγες μέρες έρχεται και η παρουσίαση των υπόλοιπων συγκροτημάτων.

 

 Support Your Local Scene!

 Comments