Το Temple ανοίγει τις πόρτες του με συναυλίες των King Dude και Aluk Todolo

3 Shades of Black & Temple Productions proudly present

Temple Grand Opening

Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Πόρτες: 20:00 – Διεύθυνση: Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα

Event page: www.facebook.com/events/1991016581174802

 

Σάββατο 11 Νοεμβρίου

King Dude (full band) present “Sex”

Special guests: Skull & Dawn + The Dark Red Seed

 

Κυριακή 12 Νοεμβρίου

Aluk Todolo perform “Occult Rock”

Special guest: Agnes Vein

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

  • Προπώληση:  7€ (ανά ημέρα)
  • Ταμείο: 10€ (ανά ημέρα)
  • Διήμερο εισιτήριο: 12€

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

  • Τηλεφωνικά στο 11876
  • Reload Stores
  • Media Markt
  • Seven Spots
  • Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
  • Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
  • Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

 

***  Όλες οι αποδείξεις εισιτηρίων του viva.gr θα ανταλλάσσονται με κανονικά hard copy συλλεκτικά εισιτήρια, την ημέρα της συναυλίας, στο ταμείο του χώρου διεξαγωγής.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το άνοιγμα του Temple​, του νέου χώρου που ήρθε να στεγάσει το όραμά μας για τη μουσική και τη τέχνη γενικότερα. Βασικό μας στόχο αποτελεί -όπως πάντα- να προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή ποιότητα για τα events σας, τη ψυχαγωγία σας και τη νυχτερινή σας διασκέδαση.

 

Με αυτή την αφορμή, πραγματοποιούμε ένα διήμερο απόλυτα σύμφωνο με την αισθητική, τη νοοτροπία μας και την οπτική μας σχετικά με τη μουσική και όσα αυτή αφορά, κλείνοντας ταυτόχρονα έναν πρώτο κύκλο, που ξεκίνησε να διαγράφεται από την ίδρυση της 3 Shades of Black και τη πρώτη συναυλία του King Dude στην Αθήνα, στις 17 Ιουνίου του 2014.

 

Τέσσερα καλλιτεχνικά σύνολα (King Dude, Skull & Dawn, Aluk Todolo, Agnes Vein) στα οποία πιστέψαμε και πιστεύουμε και με τα οποία είναι πάντα χαρά μας να συνεργαζόμαστε, αλλά και ένα νεότερο (The Dark Red Seed), θα συνυπάρξουν μέσα σε ένα διήμερο, που –όπως και ότι άλλο κάνουμε- θα έρθει να γεφυρώσει το παλιό με το νέο, με σκοπό τη δημιουργία απόλυτων συναυλιακών εμπειριών, και τη γέννηση στιγμών ψυχικής τέρψης και αγωνιώδους έκστασης.

 

Το Temple δεν ήρθε να αλλάξει τη συναυλιακή ζωή της πόλης, ούτε κι έχει ανάγκη να αποδείξει κάτι σε αυτήν, παρά γεννήθηκε στη καρδιά της, ως εγγενής ανάγκη μας για το νέο, το ποιοτικό, το αξιοπρόσεκτο, μα πάνω απ’ όλα το ειλικρινές. Ως ενσάρκωση των φωτεινότερων και σκοτεινότερων ονείρων μας, το νέο μας σπίτι, μέλει να αποτελέσει έναν πραγματικό Ναό, για τη μουσική, τη τέχνη, μα πάνω απ’ όλα την ανήσυχη ψυχή, αυτή που δεν ξεκουράζεται και πάντα αναζητά.

 

Καλωσήρθατε στο Temple.

 

***

 

LINKS:

 

***

Comments