Ανταπόκριση: GODSLEEP – DAILY THOMPSON – PHIASKO @ The Tube DUSSELDORF (15/10/2016)

Το συναίσθημα να ζεις εξωτερικό και στην νέα σου πόλη να σε επισκέπτονται φίλοι από Ελλάδα για παίξουν live είναι περά από απλή χαρά!!

 

GODSLEEP λοιπόν παρθενικό ταξίδι στους Ευρωπαϊκούς δρόμους και stages και έπειτα στην Ελβετία και 6 ώρες ταξίδι stop στο πανέμορφο και ζωντανό από κόσμο στα στενά της Altstadt Dusseldorf.

 

Το σκηνικό θα πραγματοποιούταν στο club THE TUBE. Ένας μικρός χώρος με κολώνες στην μέση του χώρου και ίσως 60 άτομα χωρητικότητα!!

 

Το Live ήταν κυριολεκτικά οικογενειακό.

 

Ζέσταμα με τους PHIASKO από την γειτονική Κολωνία ή Κöllefornia όπως οι ίδιοι παρουσιάζονται, χε,χε!!

 

StonerοBaronnesιζων  ήχος και για 30’ περίπου μας παρουσίασαν κομμάτια κυρίως από το τελευταίο LP ‘Vieh’ όπου κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2016.

 

Συνέχεια με DAILY THOMPSON..Γερμανικό trio από το κοντινό Dortmund με ένα απίστευτο μείγμα ήχων.. Πρώιμο Grunge, Garage and Indierock με χτυπήματα κάτω από την μέση με Stoner-Rock..Μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση με την τριάδα να δίνει πολύ κίνηση στο stage και να έχουμε γεμίσει όρεξη για τους Έλληνες headliners!!

 

Λίγα λεπτά χρειάστηκαν για να κουμπώσουν οι GODSLEEP τα βύσματα στους ενισχυτές και να σχηματιστεί αυτός ο χαρακτηριστικός όγκος τους, όπου σχεδόν καταπλάκωσε τα καημένα τα  κεφάλια των Γερμανών!!

 

Μπορεί η κούραση των χιλιομέτρων να ήταν ένα θέμα αλλά τα παιδιά έπαιζαν πρώτη φορά στο Dusseldorf και ήρθαν για να μείνουν στην μνήμη των παρευρισκόμενων..

 

Χωρίς πολλά πολλά η έναρξη του set έδωσε και την εντολή σε όλους τους σβέρκους να κουνηθούν..

 

Ασήκωτα, αργόσυρτα riff, γροθιά στον θώρακα οι μπασογραμμές, κεφαλοκλείδωμα από το drumming και η απολυτή ανατριχίλα από το ατελείωτο γρέζι του Κώστα..Πρέπει να είχα σίγουρα στο μισό set την τρίχα κάγκελο!!!

 

Εδώ θα πρέπει να αναφέρω και την εξαιρετική δουλεία του ηχολήπτη των GODSLEEP όπου έκανε και την διάφορα με τι άλλες μπάντες!!

 

Μια εμφάνιση με ιδιαίτερο χαβαλέ παρόλο τον λίγο κόσμο από κάτω!!

 

Respect to the Greeks είπε ένας τύπος αφού άρπαξε το μικρόφωνο, όπου σε κάποια σημεία έκανε και χρέη δεύτερων φωνητικών!!

 

Οι φίλοι Αθηναίοι απλά ήρθαν και έδειξαν τι σημαίνει Ελληνική Stoner σκηνή.

 

Εύχομαι ασφαλής οδήγηση και γεμάτα club! Kαλη συνεχεία παιδιά!!

 

Respect στην διοργάνωση και την αγάπη που δείχνει στον χώρο!

 

https://www.facebook.com/phiascomusic/

https://www.facebook.com/dailythompson.band/

https://www.facebook.com/Godsleepband/?fref=ts

 

Για το Rock Overdose

Γεροβασίλης ‘N.I.B’ Παναγιώτης

godsleep-1godsleep-2godsleep-3godsleep-4   godsleep-5

godsleep-6godsleep-7

 

 

 

 

 

 

Comments