Ανταπόκριση: Planet of Zeus, Harem @7 Τεχνών Τόπος, Κέρκυρα, (28/04/2017)

Ένα ακόμα δυνατό live  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι που παραβρεθήκαν το βράδυ της Παρασκευής στο 7 τεχνών τόπος στην Κέρκυρα! Με το κοινό να προσέρχεται από της 21:30 περίπου και να γεμίζει την αίθουσα σιγά σιγά.

Για να μην τα πολυλογώ την βραδιά άνοιξαν οι Harem χωρίς καθυστέρηση. Οι Harem με rock διάθεση αλλά και heavy ξεσπάσματα κέρδισαν αμέσως των κόσμο παίζοντας δυο δικά τους τραγούδια και συνεχίζοντας με διασκευές από Ghost και Joe Bomanassa. Δεμένος ήχος και “πιτσιρικά” riffs, μια πολύ καλή αρχή για τους Harem μιας και αυτή ήταν η πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι και να έχουμε και κάποια ηχογράφηση τους σύντομα.

Tracklist:

  1. The wrath
  2. Condemned
  3. Square hammer-Ghost
  4. Blue and evil-Βonamassa
  5. Homeward Bound

 

Για έμενα θα ήταν η τέταρτη φορά που θα έβλεπα τους Planet of Zeus ζωντανά, όποτε λίγο πολύ ήξερα τι να περιμένω, και για άλλη μια φορά ήταν υπέροχοι! Με το κοινό να τους καλεί με το γνωστό σύνθημα ¨Σεξ & βία¨  οι Planet ξεκίνησαν με Loyal to the Pack από τον τελευταίο τους δίσκο, το κοινό τραγουδά μαζί τους σε όλη την διάρκεια της συναυλίας. Το track list είχε όλα τα αγαπημένα τραγούδια των Planet  με έμφαση στον τελευταίο δίσκο. Ακούραστοι οι Planet έδωσαν το 110% ακόμα και αν η προσέλευση ήταν μικρή, εκατό με εκατόν δέκα άτομα. Η επαφή των Planet με το κοινό τους είναι εκπληκτική και φαίνεται ότι προσπαθούν να την κάνουν ακόμα πιο δυνατή, για το encore  χρειαστήκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα και μετά το τέλος της συναυλίας χίμηξαν αμέσως μέσα στο κοινό για να μιλήσουν και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες. Ακόμα, παρόλη την κούραση που προφανώς έχουν από τις συνεχείς έμφασης τους μας ακλούθησαν στο after party που έγινε στο Cult rock ‘n Heavy.

 

Tracklist:

  1. Loyal to the pack
  2. Devil Calls my name
  3. The Great Dandolos
  4. A Girl named greed
  5. Them nights
  6. Little Deceiver
  7. Something’s Wrong
  8. Your love makes me wanna hurt myself
  9. No tomorrow
  10. Macho libre
  11. Sky high heels
  12. Retreat
  13. Leftovers
  14. Beast within
  15. Vigilante
  16. Vanity suit

 

 

 

 

 

Για το Rock overdose

Λαμπρός Στάθης

 

www.eptatexnon.com

https://www.facebook.com/Cult-Rock-n-Heavy-1414746288794206/

 

Comments