Απεβίωσε ο τραγουδιστής των TALK TALK Mark Hollis.

Στις 25 Φεβρουαρίου 2019 σύμφωνα με  αναφορές, έφυγε από τη ζωή  ο Mark Hollis τραγουδιστής, συνθέτης και ιδρυτικό μέλος των TALK TALK, στην ηλικία των 64 ετών, συμπεριλαμβανομένου ενός tweet από τον ξάδερφό του, τον παιδίατρο Anthony Costello  και τον μπασίστα των Talk Talk Mark Webb

 

 

Ο Hollis με τους TALK TALK είχαν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στα ‘80ς ως εκπρόσωποι  της Βρετανικής Synth-Pop αλλά και του μουσικού New Romantic κινήματος.

 

Ο μπασίστας και συνιδρυτής των Talk Talk Mark Webb, γνωστός και ως Rustin Man, έγραψε για τον Hollis στο Instagram. "Είμαι πολύ συγκλονισμένος και λυπημένος που ακούω τα νέα για τον θάνατο του Mark Hollis" Επίσης έγραψε. "Μουσικά ήταν μια μεγαλοφυία και ήταν  τιμή και προνόμιο να είμαι σε μια μπάντα μαζί του. Δεν έχω δει τον Mark εδώ και πολλά χρόνια, αλλά όπως και πολλοί μουσικοί της γενιάς μας επηρεαστήκαμε βαθιά από τις μουσικές ιδέες του. "

 

Ο Mark Hollis με τους TALK TALK είχαν εμφανιστεί στο φεστιβάλ Rock In Athens το 1985 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας.

 

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά.

 

Ήταν 64 χρονών.

 

 

 

Comments