Η Chateau de Vandiere ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον κιθαρίστα Μάνο Κουντούρη!

Η Chateau de Vandiere, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον σολίστα ηλεκτρικής κιθάρας Μάνο Κουντούρη. Η εταιρία ανέλαβε να κατασκευάσει το προσωπικό μοντέλο signature model του Κου. Κουντούρη σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μουσικού, βασισμένο στα σχέδια της Chateau de Vandiere. Η κιθάρα φέρει την ονομασία Schuriken Guitars Manos Kountouris Signature Model 1.

Σκοπός της κατασκευής της κιθάρας αυτής είναι να δοθεί η ευκαιρία στον αναφερόμενο ανερχόμενο κιθαρίστα να συνθέσει και να ηχογραφήσει τη μουσική του με τη κιθάρα Schuriken, υψηλών προδιαγραφών μουσικό όργανο, φτιαγμένο εξ'ολοκλήρου στο χέρι μαζί με τα επαγγελματικά hardware των καλύτερων εταιριών στο κόσμο.

To Chateau de Vandiere, κατασκευάζει signature κιθάρες για σολίστες και μουσικούς που χρειάζονται υψηλής απόδοσης όργανα τα οποία προσφέρουν επαγγελματικό ήχο, άνεση στην εκτέλεση, κατάλληλα για επαγγελματική ηχογράφηση και συναυλίες.

Οι κιθάρες Chateau de Vandiere σχεδιάζονται από τον κιθαρίστα Schuriken και κατασκευάζονται σε συνεργασία με τον Athan Kazakis, σολίστα του συγκροτήματος Redrum.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσατε με το Chateau de Vandiere - Schuriken Guitars στους παρακάτω συνδέσμους.

 

www.schuriken.com

https://www.facebook.com/schurikens.laschvamme

 

13046315_1221110667913769_1211150518_n

 

Comments