«Μetal anti-conformism»: Δείτε το ντοκυμαντέρ του περιοδικού ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021!

Το ντοκιμαντέρ «Μetal anti-conformism» δεν είναι άλλο ένα μουσικό ντοκιμαντέρ. Άλλη μια απαρίθμηση ιστοριών γύρω από το Metal, τους οπαδούς του και τα μουσικά συγκροτημάτα. Είναι η σχέση του Metal με τον ελευθεριακό χώρο, την ελευθεριάκη κουλτούρα και τα Εξάρχεια.

Η μεταλλική κοινότητα δηλώνει την σχεδόν 50-κονταετή παρουσία της, ως κομμάτι της ευρύτερης ελληνικής κοινωνίας, ως μία κοινότητα που διατηρεί την πολιτισμική ποιότητά της στο όνομα του μεταλλικού αντικομφορμισμού, που το παρόν ντοκιμαντέρ, εκτός των άλλων, δίνει την ευκαιρία της καταγραφής των κυρίαρχων χαρακτηριστικών του.

 

Συμμετέχουν οι Άγγελος Γεωργιόπουλος, συγγραφέας του βιβλίου "665 Ημέρες και μια Ζωή METAL", από τις Εκδόσεις ΚΨΜ, ως storyteller και οι συνεντευξιαζόμενοι:

Παναγιωτης Κωνσταντινίδης, τραγουδιστής των CRUSH, o Savvas Betinis μπασίστας και τραγουδιστής των Acid Death, ο Χρίστος Χριστοδούλου, μεταλλάς και ιδιοκτήτης τους δισκάδικου στα Εξάρχεια, Sirens Records, η Ελένη Τσαρούχη συμμετέχουσα στην έκδοση του fanzine Seventh Sign και ιδιοκτήτρια της ανεξάρτητης εταιρίας Metal Fighters και ο Βαγγέλης Ευαγγελινός, συγραφέας, ηθοποιός και πρωταγωνιστής της ταινίας Πρόστιμο / Amercement.

Youtube channel: ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

http://www.babylonia.gr/

https://www.facebook.com/periodikobabylonia

 

Σύντομα και το link με την πρεμιέρα για το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, 21.30

 

 

 

Comments