Νεκρός μετά από τροχαίο δυστύχημα ο Γιώργος Ροδόπουλος, μία από τις φωνές των POWER CRUE.

Δυστυχώς τα άσχημα νέα στη metal κοινότητα συνεχίζονται...
Ξημερώματα Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου 2010 "χάθηκε" ένας ακόμη συνάνθρωπος στην άσφαλτο, ο Γιώργος Ροδόπουλος, Λιμενικός, γνωστός στον χώρο της ελληνικής metal σκηνής ως μία από τις φωνές του power metal σχήματος POWER CRUE.

Φορούσε ζώνη ασφαλείας και εκτιμάται ότι σε άλλη περίπτωση θα είχε σκύψει προς το τιμόνι κι έτσι δεν θα τον χτυπούσε το σίδερο από την μπάρα που έσπασε. Στο λιμεναρχείο ακόμα δεν μπορούν οι συνάδελφοί του να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα τον ξαναδούν.

Σήμερα το πρωί, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του από το Λιμενικό Σώμα τον "συνόδευσαν" στην τελευταία του κατοικία.

Οι POWER CRUE δημιουργήθηκαν από τον Γιώργο Πρίτση (κιθάρα) και Μιχάλη Παγώνη (φωνή) το 1986. Σε καθαρά ερασιτεχνικό επίπεδο και αλλάζοντας αρκετά μέλη στη διάρκεια των τεσσάρων πρώτων χρόνων της, η μπάντα έφτασε μέχρι το 1993 οπότε και κυκλοφόρησε το πρώτο ουσιαστικά demo της “Alive Again”. Στη συνέχεια προσχωρούν στη μπάντα ο Θανάσης Μπερτσάτος (σόλο κιθάρα), ο Γιώργος Οικονόμου (μπάσσο) και κυκλοφορούν το 1996 το πρώτο cd album “The Sign Of Rage” από την Live Records. Η δεύτερη κυκολοφορία ήρθε το 1999 από την ίδια εταιρία, με τίτλο “Stay Heavy” με τον Γιώργο Ροδόπουλο (φωνή) και τον Γιώργο Χρήστου (τύμπανα).

Καλό Ταξίδι Γιώργο...

Comments