Οι Moonlight Sinners The Band συστήνονται στο RockOverdose!

Οι Moonlight Sinners The Band μετά από ένα αρκετό μεγάλο διάστημα αποχής απο την μουσική σκηνή, επιστρέφουν δυναμικά γεμάτοι όρεξη, με καινούριο line up καθώς και με εσωτερικές αλλαγές και θα καταλάβετε παρακάτω.

 

 

 

 

 

O Αλκίνοος Τσακάκος (τύμπανα) γεννήθηκε στις 16.4.1998 στο Μαρούσι. Ξεκίνησε να ασχολείται με τα τύμπανα απο το 2004 και παιζει έως και σήμερα και εχει κάνει ωδείο απο το 2004 εως το 2014. Ξεκίνησε την μουσική του πορεία με μπάντες το 2010 στους " Voice of A.d.a.m " στην ηλικια των 12 όπου και έκανε την πρώτη του επαγγελματική ηχογράφηση. Αργότερα συνέχισε σε μια σχολική μπάντα για ένα χρόνο περίπου με τελευταία μπαντα τους " Against reality " με τους οποίους έκανε ηχογραφήσεις αλλα διαλύθηκαν ενα χρόνο μετά. << Νιώθω πολύ τυχερός που μπήκα στους Moonlight Sinners The Band και είμαι γεμάτος όρεξη και μεγάλες φιλοδοξίες >>, δηλώνει.

 

 

 

 

 

 

Ο Δημήτρης Διαμαντής ή Jimbo Jimbo Diamandis (κιθάρα) γεννήθηκε στις 19.12.1988 στην Αθήνα. Πήγε μουσικό γυμνάσιο και λύκειο στην Παλλήνη (2000-2006) και ξεκίνησε κιθάρα 2α γυμνασίου. Του αρέσει να ακούει ροκ και μέταλ αλλά καταπιάνεται με πολλά είδη μουσικής γιατί γενικά του αρέσει η μουσική όπως μας είπε. << Νιώθω πολυ ωραία που μπήκα σε αυτό το σχήμα. Παίζουμε ωραία μουσική και περνάμε πολυ καλά >>, δηλώνει. Συμμετείχε σε διάφορα μουσικά σχήματα όπως : 2006 " Ladies first " 2008-2012 " Fatzile " 2009 " The mafia band " 2015 " Hot rod junkies " 2016 " Moonlight Sinners The Band ".

 

 

 

 

 

 

Η Dimitra Koenka (vocals) γεννήθηκε στις 19.5.1994 στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι απο την ηλικία των 5 ετών. Ωστόσο δεν έχει κάνει κάποιες σπουδές πάνω στην μουσική. Από την ηλικία των 5 ετών την προσέλκυσε η ξένη ροκ μουσική και το όνειρό της ήταν να μπορέσει κάποια στιγμή να δημιουργήσει το δικό της ροκ συγκρότημα. Παίζει ελάχιστα πιάνο ενώ η φωνή της κατατάσσεται στην κατηγορία ''Αlto'' καθώς έχει μεγάλο εύρος φωνής και χροιάς. Έχει συμμετάσχει σε πολλές σχολικές συναυλίες. Είναι η front woman στους Moonlight Sinners The Band (2015) και η front woman στους Flying dutchman (2017). H Δήμητρα είναι μισή Αμερικανίδα και μισή Ελληνίδα. Έχει τελειώσει επαγγελματικό λύκειο στον τομέα Γεωπονία Τροφίμων και Περιβάλλοντος στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής ενώ ξεκίνησε τις σπουδές της το 2012 ως Αρχιτέκτονας Τοπίου στο Τ.Ε.Ι Καβάλας στην Δράμα τις οποίες δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει λόγο του μεγάλου πάθους της για την μουσική. Τώρα διαμένει στην Αθήνα εκπληρώνοντας το όνειρό της ως τραγουδίστρια. Γράφει ελληνικό και ξένο στίχο και ασχολείται και με την φωτογραφία. Τέλος απο τον Ιούνιο του 2016 ανελαβε Band manager/ promoter βοηθώντας της μπάντες στην προώθηση τους.

 

 

 

 

Και τέλος αφήσαμε τον Παύλο που όλοι ξέρετε.Ο Paul Iakovidis (μπάσο) γεννήθηκε στις 12.3.1990 στην Νίκαια Αττικής. Στα 8 του χρόνια ξεκίνησε ακορντεόν σε ωδείο οπου φοίτησε για 8 Χρόνια. Ύστερα έμαθε κιθάρα αυτοδίδακτος. Για πολυ καιρό ειχε ενα ακουστικό σχήμα " Sinner me " οπου έπαιζε πλήκτρα. Ενω ο Παύλος έπαιζε κιθάρα στους Moonlight Sinners The Band αποφασισε να αναλάβει το μπάσο. << Ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο μιας και είναι έγχορδο και αυτό και δεν μου ήταν τόσο δύσκολο να εξοικειωθώ με το μπάσο >>. << Μία μπάντα είναι ένα σχολείο μουσικής, μαθαίνεις να παίζεις, να ακούς εσένα αλλά και τους συναδέλφους σου, δημιουργείς με την ομάδα σου και μέσα από αυτό περνάς καλά. Αισθάνομαι λοιπόν τυχερός που είμαι σε αυτή τη μπάντα διότι αφήνουμε στην άκρη ό,τι προβλήματα έχουμε και αφήνουμε τους εαυτούς μας ελεύθερους να βαδίζουν στα μαγευτικά μονοπάτια της ροκ μουσικης>>.

Να πούμε κάπου εδώ οτι συζητιέται η δεύτερη κιθάρα στο line up της μπάντας καθώς και η πιθανότητα αλλαγής ονόματος. Δήμητρα : "Είμαι πολυ ευτυχισμένη που καταφέραμε να ανασυγκροτηθούμε. Πέρασαν περίπου 8 μήνες απο την έναρξη ανασυγκρότησης. Πολλές audition πολύς κόσμος και χρόνος και μία άλφα ψυχολογία."

 

 

 

 

Επίσης να ανακοινώσουμε ότι στις 12 Μαρτίου θα κάνουμε το πρώτο μας live, μετά από καιρό, στο Remedy με τους Astrial Nouvelle και τους The D.N.A Band.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας στήριξαν και συνεχίζουν να μας στηρίζουν δείχνοντας την αγάπη τους με την παρουσία τους.

https://www.facebook.com/MoonlightSinners/

Comments