Οι Καναδοί Witchrot διαλύθηκαν όπως καμία άλλη μπάντα ως τώρα!!!

 

Οι Witchrot από το Τορόντο του Καναδά ήταν μια παγκοσμίως άγνωστη μπάντα, που πάλευε με τα stoner και doom metal κύματα. Ακόμα και η έγκυρη και πάντα καλά πληροφορημένη Encyclopaedia Metallum δεν έχει ημερομηνία ίδρυσής τους, ενώ στο ενεργητικό τους έχουν μόνο ένα ομώνυμο ΕΡ, το οποίο βγήκε ανεξάρτητα και μόνο σε ψηφιακή μορφή φέτος τον Οκτώβρη.

 

Πλέον, όμως, οι Witchrot κάνουν τον γύρο του κόσμου ως είδηση, λόγω του απίστευτου τρόπου με τον οποίον διάλεξε να ανακοινώσει τη διάλυσή τους ο μπασίστας και ιδρυτής τους Peter Turik.

Ο Turik, λοιπόν, πόσταρε στο επίσημο Facebook της μπάντας ότι στο εξής μπαίνουν σε φάση χειμερίας νάρκης «επειδή ο κιθαρίστας μας, γάμησε την εδώ και 7 χρόνια κοπέλα μου»! Ναι, κατά λέξη αυτό που διαβάζετε, γράφοντας βέβαια ιστορία, αφού κανένα άλλο συγκρότημα στα χρονικά δεν έχει διαλυθεί με τέτοια ανακοίνωση. Κιθαρίστας τους ήταν ο Ky Ull. Δυστυχώς, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει και τον θάνατο του ντράμερ Simon Kou, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Όσο για τον Turik, συνεχίζει κατά πώς φαίνεται με την άλλη μπάντα που διατηρούσε παράλληλα, ονόματι Crazy Bones.

 

Για το Rock Overdose,
Μιχάλης Τσολάκος

Comments