Οι Nightrage στην Ελλάδα το Δεκέμβρη μαζί με FIREWIND και RAGE!

Οι Nightrage έρχονται στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2017 για 3 shows σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη και Γιάννενα ως special guests στις συναυλίες των Firewind μαζί με τους Γερμανούς Rage !


Οι Nightrage δημιουργήθηκαν από τον κιθαρίστα Μάριο Ηλιόπουλο και τον Gus G. (Firewind). Έκτοτε εγκαταστάθηκαν στη Σουηδία και το 2003 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο Sweet Vengeance σε παραγωγή του -μεγάλου Σουηδού παραγωγού- Fredrik Nordström, στο οποίο συμμετείχαν ο ντράμερ των Haunted, ο Per Möller Jensen, και ο μπασίστας Brice Leclercq. Στα φωνητικά συμμετείχε ο γνωστός τραγουδιστής Tomas Lindberg απο τους Σουηδούς θρύλους του death metal At the Gates και σε κάποια κομμάτια συμμετείχε και ο τραγουδιστής των Evergrey, ο Tom S. Englund!

Με τη δεύτερη κυκλοφορία τους, Descent Into Chaos, που κυκλοφόρησε το 2005, η μπάντα είχε αλλαγές στη σύνθεσή της. Ο Fotis Benardo (πρώην Septic Flesh, πρώην Innerwish) ήταν ο νέος ντράμερ και ο Henric Carlsson (μέλος των Cipher System) ανέλαβε τη θέση του μπασίστα. Ο τραγουδιστής Mikael Stanne των Dark Tranquillity συμμετείχε στο τραγούδι "Frozen."

Μεσα στα χρονια που ακολούθησαν οι Nightrage έχουν κυκλοφορήσει αρκετες αξιόλογες δισκογραφικές δουλειές με πρόσφατη αυτή του The Venomous !
Πιστοί στον επιθετικό ήχο τους μένουν πιστοί στο παραδοσιακό σουηδικό death metal ήχο με εμφανή metalcore στοιχεία στα 3 τελευταία album!

Οι συναυλίες τους χαρακτηρίζονται απο την απόλυτη ενέργεια επι σκηνής και αυτο τον Δεκέμβρη επιστρέφουν μετα απο 5 χρονια στην Ελλάδα ως special guests στις μεγάλες συναυλίες που θα δώσουν οι Firewind μαζί με τους Rage αυτο τον Δεκέμβριο σε Γιάννενα , Θεσσαλονίκη και Αθήνα συμπληρώνοντας ένα ήδη εκρηκτικό πακέτο που κανένας οπαδός δε πρέπει να χάσει !

 

Immortals over Greece 2017
Firewind
Rage
Nightrage

Ιωάννινα: Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου , Stage Ioannina
Θεσσαλονίκη : Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου , Principal club theater
Αθήνα : Σάββατο 16 Δεκεμβρίου , Gagarin 205

Προπωληση εισιτηριων 15 ευρώ ( περιορισμένος αριθμός ) , 18 ευρώ ( υπόλοιπη προπωληση ) , 20 ευρώ ( ταμείο )

 

Comments