Οι Null’O’Zero στο Rock Overdose εν όψει Wreck Athens Festival 2016!!!

Σήμερα έχουμε τον ντράμερ των Null ‘O’ Zero των headliners της πρώτης μέρας του φεστιβάλ, Λευτέρη Μώρο για να μας μιλήσει για το γκρουπ λίγες μέρες πριν το Wreck Athens Festival 2016.Δείτε τι μας είπε.
Rock Overdose: Πες μας λίγα λόγια για το γκρουπ πότε ιδρύθηκε και τι κάνει σήμερα;

 

Λευτέρης Μώρος: Οι Νull'o'Ζero ιδρύθηκαν το 2012 και με την πρώτη σύνθεση κυκλοφόρησε ένα E.p. το ''Under blood Red Sky'' έγιναν κάποια live και ένα μίνι tour με τους BattleroaR, το 2013 η μπάντα μένει σε αδράνεια και επιστρέφει το 2014 πολύ δυναμικά με νέο τραγουδιστή και έναν ακόμα κιθαρίστα.
Πλέον η μπάντα προωθεί το πρώτο επίσημο album ''The Enemy Within'' ετοιμάζεται για κάποιες επισκέψεις σε επαρχιακές πόλεις και ετοιμάζει ένα ακόμα βίντεο κλίπ! ταυτόχρονα δουλεύουμε πάνω σε νέο υλικό από το οποίο θα πάρετε μια γεύση στο φετινό Wreck Athens...

Wreck-Athens-fest-poster_opt

Rock Overdose: Ποια είναι η σύνθεση των Null 'o' Zero σήμερα;

 

Λευτέρης Μώρος: H μπάντα αποτελείται από τους: Geo Sinner (Γιώργος Πατσούρης) - φωνές, Ηλίας Ανδρίτσος και Άγγελος Κοκκορόγιαννης - Κιθάρες, Γιώργος Δεληγιάννης - μπάσο και Λευτέρης Μώρος - τύμπανα.

 

Rock Overdose: Τι το ξεχωριστό έχει το Wreck Athens Festival και συμμετέχετε;

 

Λευτέρης Μώρος: Είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο festival, σε έναν σπουδαίο χώρο με πληθώρα συγκροτημάτων που απασχολούν την επικαιρότητα της ελληνικής σκηνής. το κλίμα είναι πολύ καλό και δεν υπάρχουν διακρίσεις ανάμεσα στις μπάντες όλοι δικαιούνται τα ίδια.

 

Rock Overdose: Εάν δεν έπαιρνες μέρος στο φεστιβάλ για ποια γκρουπ θα ερχόσουν από την πρώτη και δεύτερη μέρα;

 

Λευτέρης Μώρος: Σίγουρα για τους Lightfold την πρώτη μέρα, τους οποίους εκτιμώ ιδιαιτέρως και μου αρέσει πολύ η μουσική τους. Την δεύτερη μέρα για τους Sorrowful Winds των οποίων το άλμπουμ έχει παίξει ασταμάτητα στα ακουστικά μου.

 

Rock Overdose: Αν δεν ήσουν στους Null'o'Zero που είσαι τώρα σε ποιο γκρουπ θα ήθελες να παίζεις από τα 12 του φεστιβάλ;

 

Λευτέρης Μώρος: Είμαι πολύ δεμένος με τους Null'o'Zero και είναι η μπάντα που τα έχω δώσει όλα! Δεν έχω άλλη απάντηση για αυτό.

 

Rock Overdose: Ποιο γκρουπ πιστεύεις θα είναι η έκπληξη του φεστιβάλ από οποιαδήποτε άποψη;

 

Λευτέρης Μώρος: Πιστεύω ότι κάτι τρελό θα ετοιμάσουν ΠΑΛΙ οι Power Crue...

 

Rock Overdose: Γιατί να έρθει ο κόσμος να δει εσάς και το συγκεκριμένο metal φεστιβάλ;

 

Λευτέρης Μώρος: Γιατί μόνο αν δεις την μπάντα live μπορείς να καταλάβεις το τι κάνει και τον λόγο ύπαρξης της. Έχουμε μία φοβερή χημεία που βγάζει πολύ δυνατά αποτελέσματα. Επίσης θα παρουσιάσουμε νέο υλικό που θα σας πάρει τα μυαλά!!!

 

Rock Overdose: Ποια η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή σου σε συναυλία;

null o zero lefteris

Λευτέρης Μώρος: Η καλύτερη στιγμή ήταν στο περσινό Wreck Athens Fest όπου στο τέλος της συναυλίας πραγματικά η μπάντα αποθεώθηκε από το κοινό!!! Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος δεν έχουμε ζήσει ποτέ κάτι τόσο αρνητικό που να θυμόμαστε τόσο έντονα!!
Ίσως στο φετινό Wreck (χαχα).

 

Rock Overdose: Ποιο άτομο θεωρείς και από ποιο συγκρότημα την πιο έντονη/δυναμική παρουσία του φεστιβάλ και γιατί;

 

Λευτέρης Μώρος: Με σιγουριά θα πω τον δικό μας Geo Sinner επειδή ο τύπος πέρα από το ότι είναι φωνάρα στα live ιδρώνει πολύ!!!
Μετά είμαι σίγουρος πως θα εντυπωσιάσει με την μοναδική του ερμηνεία ο Μιχάλης των Sorrowful Winds.

 

Rock Overdose: Θέλεις να ευχηθείς κάτι στους αναγνώστες του Rock Overdose;

 

Λευτέρης Μώρος: Εύχομαι να είναι πάντα γεροί να ακούνε καλή μουσική και να συνεχίσουν να στηρίζουν την δουλειά του Rock Overdose που με πολύ μεγάλη σοβαρότητα μας ενημερώνει και στηρίζει την ελληνική σκηνή. Σας περιμένουμε όλους εκεί για ένα 2ήμερο ξέφρενο γλέντι με πολύ δυνατούς ήχους αλκοόλ και όμορφες αναμνήσεις...
....Countdown To ZERO!!!

 

Για το Rock Overdose

Θοδωρής Μαρτίνης

Comments