Ο κυρ Νίκος ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ σχολιάζει τους Guns N’ Roses…

Ο κυρ Νίκος ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ σχολιάζει τους Guns N' Roses...

 

του ALi Mathloum

<<Οι ποιοί; Ρε με τιτίκες θα ασχολούμαστε τώρα; δε μπορουν τα παιδιά, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ. Ακου να δεις τώρα, ένας ήταν ο ροκάς. ΕΝΑΣ.
Ο Γιαννάκης Οκκάς (Johnny Cash), αμε...για μαθε μπαλίτσα,αυτος ήταν το νάμπε ουά, ΝΑΜΠΕ ΟΥΑ. αρχοντικός-κυριλάτος-μαυροντυμένος ανεβαινε στη σκηνή με την κιθάρα κ τo τσιγάρο στο χέρι, χάλαγε ο κοσμος, τι ψάχνεις τώρα;!
Σφύραγε στη φυσαρμόνικα τόσο δυνατά που ξεκινούσαν τα τρένα απο Πειραιά για Μαρούσι, άστο τι λεμε τώρα κάτσε καλα. Τι να λεμ.... γράτζα γκρούτζα ''Άιγουό ντε λάι'' (i walk the line) το'να το άλλο ξερω γω αυθεντικα πράγματα, κωλοδάχτυλα απο δω απο'κει μοίραζε, και ο πρωτος μάγκας. ΠΡΩΤΟΣ.

και έρχεσαι τώρα και με ρωτας για τους βαψομαλλιάδες με τα κολλητα τζιν μωρε; Άκου να μαθαινεις, και σεις ρε να μαθαίνετε, εδώ τα πάντα όλα.

Λοιπόν...

 

Ποιοι Γκαν Εν Ρόουζε ρε είμαστε σοβαροί τώρα; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

 

Τέντι μπόιδες της κακιάς ωρας μωρε, έχε υπόψη σου πριν 40 χρόνια στη Δραπετσώνα κατι τετοιους αμα τους λαχαίναμε όξω στη πλατέια τους παίρναμε αμπάριζα εωσότου να βουτηξουν στο λιμάνι,Βαψομαλλιάδες τωρα με την χαίτη μέχρι τα κωλομέρια, ρε ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ρε; Με την ψιλή θα τους επαιρνε ο Αλεφαντος. Μια κ όξω να τελειώνουμε. ΜΙΑ Κ ΟΞΩ.

Πάει ο αλλος κ μου τραγουδάει 'χτυπάω χτυπάω στου παραδείσου την πόρτα'' λέει κ θελει να μπει μεσα, ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ; Τον έχεις δει αυτόνα πως κουνιέται, αυτος ο -τι κανει νιαου νιαου στα κεραμίδια- Αλεκ Ρούζ πως τον λενε, ναι αυτος, ΤΙ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ μωρη λινάτσα σα το φίδι πανω στη σκηνή δε ντρεπόμαστε λίγο;

Το είπε κάποτε αυτος με την βουλωμενη μύτη πες τον μωρέ που αντεγραφε τον Διονυσάρα τον Σαββόπουλο, ο Ντέλαν, ναι αυτος το ειπε πάει. τι μου έρχεσαι εσυ 30 χρονια μετα να κλαιγεσαι να μπεις στο παράδεισο; ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ μονο ένας αξίζει να μπει στο παράδεισο, ΕΝΑΣ. ο ευεργέτης ο τιτανομέγιστος ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ , ΤΕΛΟΣ. ότι σου λέω,κανεις άλλος, έφερε παιχτάραδες ζιόβανι , Καρεμπέ , ριβάλντο, τι να λεμε τωρα... καστίγιο έξω αριστερά χάλαγε ο κόσμος... και πας εσυ ρε Ρούζ με ποιον; Με την αλλη τιτίκα με το μαλλί σαν σφουγγαρίστρα, ο ΦΛΑΣ, ναι αυτος, και μου έχει το τσιγάρο στο στόμα όλη την ωρα , μάγκας και καλά, που να παιξει αυτος ο μισοπλέμονας με 4 πακετα μάλμπορο την μεραέξω αριστερά να κανει τι; Σε παρακαλω... Εχε υπόψη σου το καπέλο αυτό που φοράει, παραμύθι, τα παίρναμε κάποτε 5 δραχμές στο πανηγύρι του Αι Γιώργη κατω στα καμίνια.

 

 

Λοιπόν...

Το παίζει άντρας τωρα αυτος και μου τραγουδάει ''Μην κλαις μην κλαις απόψε μωρο μου''; τι είναι αυτά; Να τον πιάσεις απο το γιακά ''ελα δω ρε τραγούδα ενα ζειμπέκικο να σε δω'' εχεις τα ΑΝΤΕΡΑ, ΤΑ ΕΧΕΙΣ;

Να ξέρεις το σουι τσάι ωμάν (sweet child o mine) ναι αυτό, ήταν τόσο γλυκό που του γυάλισε και το έφαγε... Αλέφαντος υπογραφή, ΤΟ ΕΦΑΓΕ γι'αυτό τον βλέπεις έτσι έχει γίνει σαν τον Οβελίξ χωρίς τον μαγικό ζώμο, μονο λίπος, ΑΣΕ ΜΕ ΤΩΡΑ μωρέ!

Κουφάθηκε ο άλλος με τη φωνη 40 άφιλτρα μάρλμπορο την ημέρα πως τον ελένε αυτός των ΕΙ ΣΙ/ΣΙ ΝΤΙ ο τραγουδιστής, ναι αυτός, γιατι κουφάθηκε νομίζεις κ δε μπορούσε να κάνει περιοδεία; θα στα πω εγω... του βαλανε τον Ρουζ ένα πρωινό στο ράδιο να τσιρίζει ''άιντε στου παραδείσου την πόρτα'', παραμύθι! ο τιτάνας ο Μαργαρίτης τα έλεγε αυτά 40 χρόνια πριν!!
Κουφάθηκε αυτος και ποιον εφερε ο ξεκουτιασμένος αυτός με την φούστα ο κιθαρίστας το σάψαλο, ναι αυτός, πάει κ φέρνει τον Ρουζ να τραγουδήσει τώρα την ''λεωφόρο για την κολάση'', δε ντρεπόσαστε λίγο ρε;

Μπέσα δεν έχεις ρε Ρουζ, μου γκρίνιαζες -χτυπαω χτυπαω του παραδείσου την πόρτα αφήστε με μέσα- και τώρα τι; κατηφορίζεις για κόλαση; Τέτοια κωλοτούμπα ούτε ο Οφορίκουε στο 1-2 στο ΟΑΚΑ τότες που τον έριξα στο 85' μεσα .

Τι να λέμε τώρα ποιος Αλεκ Ρόουζ σαν την Σίντι Κρόφορντ με μήλο του Αδάμ τώρα...

 

 

Τα σχόλια δικά σας...

Comments