Ο τραγουδιστής των DISTURBED φωνάζει σε οπαδό που έστελνε SMS κατά τη διάρκεια συναυλίας!

 Μια γυναίκα κέρδισε δημοσιότητα από τον frontman David Draiman όταν αποφάσισε να στείλει γραπτό μήνυμα κατά τη διάρκεια συναυλίας την 23η Μαρτίου στο Ντάλας του Τέξας.

Η επίπληξη καταγράφηκε σε βίντεο κατά τη διάρκεια του «House Of Blues» και κάνει το γύρο του κόσμου.


Στο βίντεο, ο Draiman λέει :"Ω, επάνω στον εξώστη, τι θα κάνω με σας? Ειδικά με τη μελαχρινή. Ναι, γεια σου, τι κάνεις; Τι είναι αυτό το τόσο σημαντικό που συμβαίνει στον κόσμο που πρέπει να στέλνεις μηνύματα σε ολόκληρη τη συναυλία? Ναι, εσύ μπροστά! Μπορώ να σε δω καθαρά, είχες το πρόσωπό σου στο τηλέφωνό σου σε όλο το καταραμένο show. Τελικά, είμαστε τόσο βαρετοί?"


Και μετά από μια μικρή παύση, συνέχισε:
«Μη μου λες να παω να πηδηχτω. Το είπες ήδη μια φορά με το να κοιτάς όλη την ώρα το τηλέφωνό σου αντί να παρακολουθείς τη συναυλία. Έχω άδικο; Αν ήσουν εδώ πάνω και σου το έκανα εγώ, πώς θα ένιωθες; Σοβαρά! Είναι αγενέστατο! Αν δεν θες να παρακολουθείς, εντάξει! Αλλά μην κάθεσαι στην πρώτη σειρά στον εξώστη, όπου όλοι σε βλέπουν να στέλνεις μηνύματα όλη την ώρα στο τηλέφωνο. Να σου πω; Μπορείς να μου υποσχεθείς ότι θα έχω την προσοχή σου για το υπόλοιπο του σετ μας;
Δείτε! Θύμωσε. Πιστεύει ότι ήμουν άδικος απέναντί της. Το λατρεύω!
Καλώς ορίσατε στην εποχή του ίντερνετ, κυρίες και κύριοι»

 

https://www.youtube.com/watch?v=7sM73kwAHsg

 

Comments