Ο Bruce Dickinson έχει έτοιμο το νέο του δίσκο

Νέο προσωπικό άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό ο Bruce Dickinson.

Ο τραγουδιστής των Ιron Maiden δήλωσε πολύ περήφανος για το τελικό αποτέλεσμα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα πλαίσια της ‘An Evening With Bruce Dickinson’ περιοδείας του στις 19 Ιανουαρίου στο στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Δείτε παρακάτω:

Αν και δεν υπάρχει καμία ένδειξη για επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι στιγμής, το νέο άλμπουμ του Bruce Dickinson αναμένεται να είναι μια πανδαισία για τις αισθήσεις, σύμφωνα με τον ίδιο.

"Προφανώς, θα υπάρξει μια περιοδεία των Iron Maiden προς το τέλος του άλμπουμ και μετά θα το ακούσετε. Δεν θα σας πω πότε, θα είναι έκπληξη. Όχι πραγματικά, αλλά υπήρξαν πολλά γύρω από αυτόν τον συγκεκριμένο δίσκο, έχει περάσει πολύς καιρός. Υπάρχουν κάποια άλλα που κάνω γύρω από αυτό και ελπίζω ότι θα είναι επίσης αρκετά ενδιαφέροντα. Επομένως θα είμαι απασχολημένος φέτος, για να τα προετοιμάσω όλα. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή."

Ο Dickinson τόνισε ότι το 50-70% του υλικού που πρόκειται να κυκλοφορήσει είναι έτοιμο και βρίσκεται στο στάδιο της τελικής επιλογής.

Comments