Ο BRUCE DICKINSON σέρβιρε μπύρες στους πελάτες ενός μπαρ στο Cardiff!

 Δεν είναι καθημερινό φαινόμενο ο frontman ενός από τα μεγαλύτερα metal συγκροτήματα του πλανήτη να εμφανιστεί σε ένα μικρό κλαμπ και, δη, να σερβίρει μπύρες. Κι όμως, αυτό συνέβη στην πραγματικότητα, στο Fuel Rock Club του Cardiff, την Πέμπτη το βράδυ, όταν χρέη μπάρμαν ανέλαβε ο Bruce Dickinson των Iron Maiden.

 

Το κλαμπ, βέβαια, είχε μόλις παραλάβει τη νέα μπύρα του συγκροτήματος, την Trooper Red 'N' Black, γεγονός που ίσως δικαιολογεί την εμφάνιση του γνωστού τραγουδιστή.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ, Rob Toogood, δήλωσε ότι, σε συνάντηση του με τον Dickinson σε συναυλία στη Barcelona, ο τραγουδιστής του είχε υποσχεθεί ότι θα περνούσε κάποια στιγμή από το μαγαζί του για να σερβίρει μπύρες. Ένας πρόσθετος λόγος ήταν ότι ο γιος του Dickinson έδινε συναυλία σε χώρο απέναντι από το κλαμπ με το δικό του συγκρότημα, τους SHVPES.

 

Ο Toogood δήλωσε, επίσης, ότι ο τραγουδιστής ήταν πολύ φιλικός, συζητούσε και έβγαινε φωτογραφίες με τους θαμώνες. Όταν, δε, ρωτήθηκε αν ήθελε να του κρατήσουν ένα τραπέζι  μακριά από τους θαμώνες, ο Dickinson απάντησε: «Για ποιόν; Δεν είμαι η Kim Kardashian!»

Comments