Ο Steve Harris δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κοινής περιοδείας IRON MAIDEN και JUDAS PRIEST

Ο Steve Harris με δηλώσεις του αφήνει βάσιμες ελπίδες για μια κοινή περιοδεία των Iron Maiden με τους Judas Priest.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο τραγουδιστής των Priest, Rob Halord, δήλωσε ότι θα ήθελε να δει τη μπάντα να ενώνει τις δυνάμεις της με τους Iron Maiden για μια περιοδεία.

 

Χθες κι ενώ έδινε συνέντευξη την εκπομπή του Eddie Trunk, ο Harris κλήθηκε να απαντήσει σε επίμαχη ερώτηση κι αποκρίθηκε:

"Είναι αστείο γιατί διάβασα ο ίδιος τα σχόλια του Halford. Κι επίσης, κάποιος σήμερα είπε ότι κι ο Ian Hill μίλησε σχετικά με αυτό. Οπότε, δεν ξέρω. Υποθέτω ότι οι manager μας θα πρέπει να τα βάλουν κάτω και να το κανονίσουν, αλλά, ναι, γιατί όχι; Υποθέτω ότι οι fans μπορούν να πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά θα δούμε ".

 

Ο Harris αναφέρθηκε μίλησε επίσης στις αναμνήσεις του από την βορειοαμερικάνικη περιοδεία του 1981 όταν οι Maiden άνοιγαν για τους Priest, οι οποίοι εκείνη την εποχή, προωθούσαν το "Point Of Entry".

"Έχω πολλές καλές αναμνήσεις. Και πραγματικά αγαπώ αυτό το άλμπουμ, το "Point Of Entry ". Για μερικούς δεν είναι το αγαπημένο τους άλμπουμ των Priest, αλλά υποθέτω ότι επειδή τότε ήμασταν σε περιοδεία μαζί τους, μου άρεσε πολύ".


 

Comments