Πιθανή αυτοκτονία ο αιφνίδιος θάνατος του Chris Cornell!

Εξετάζοντας τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του Chris Cornell, που σκόρπισε θλίψη στον ευρύτερο καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο, παρά το γεγονός πως είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα - οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως πρόκειται για πιθανή αυτοκτονία,  καθώς το πτώμα του βρέθηκε πεσμένο στο πάτωμα του μπάνιου στο διαμέρισμα του ξενοδοχείου που έμεναν οι SOUNDGARDEN κατά τη διάρκεια παραμονής τoυς στο Detroit των ΗΠΑ όπου το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποίησαν το τελευταίο της όπως αποδείχθηκε show τους!

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή, όμως σημείωσε ότι παρατηρήθηκαν τέτοιες ενδείξεις. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η σύζυγος του Chris Cornell τηλεφώνησε σε έναν οικογενειακό φίλο και του ζήτησε να τον αναζητήσει. Ο οικογενειακός φίλος έσπευσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, έσπασε την πόρτα και βρήκε τον 52χρονο τραγουδιστή νεκρό στο πάτωμα του μπάνιου. Την αιτία θανάτου θα καθορίσει η ιατροδικαστική έκθεση, τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Τραγική ειρωνία, το γεγονός πως στο κλείσιμο του show ο Chris Cornell επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι των Led Zeppelin  "In My Time of Dying", ωστόσο τίποτε δεν προμήνυε την θλιβερή κατάληξη του μουσικού, ο οποίος στη διάρκεια του show των SOUNDGARDEN ήταν σε πλήρη φόρμα, ευδιάθετος και σε συνεχή επικοινωνία με το κοινό.

 

Δείτε παρακάτω την τελευταία του εμφάνιση στο show αυτό:

Comments