Σαν σήμερα 7 χρόνια πριν, έφυγε από τη ζωή ο μπασίστας των SLIPKNOT, Paul Gray

Οποιοσδήποτε γνώριζε τον αρχικό μπασίστα και συνθέτη των Slipknot , Paul Gray , λέει πάνω κάτω το ίδιο πράγμα : «ήταν πολύ καλός τύπος. Απίστευτα φιλικός , χωρίς να έχει συμπεριφορά Ροκ Σταρ.»
O Paul Gray , είχε θέμα εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες , κάτι το οποίο φαινόταν να έχει ξεπεράσει. O ίδιος είχε δηλώσει το 2003 κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων του ¨Vol. 3: The Subliminal Verses¨, πως όταν φτάνεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο με τα ναρκωτικά, είναι πραγματικά δύσκολο αυτό που συμβαίνει με το σύνδρομο στέρησης.δεν είναι ότι δεν θέλεις να κόψεις. Απλά δεν μπορείς. Στα μέσα των ηχογραφήσεων , αποχώρησε και νοσηλεύτηκε για απεξάρτηση.
Με την βοήθεια της , τότε , φιλενάδας του και αργότερα γυναίκας του κατάφερε να απεξαρτηθεί καθώς και με την βοήθεια όλων των μελών της μπάντας.
Τον Μάιο του 2010 και συγκεκριμένα στις 24 , σαν κεραυνός εν αιθρία , γίνεται γνωστή η είδηση του θανάτου του από χρήση ναρκωτικών ουσιών σε συνδυασμό με μια μικρή καρδιακή πάθηση. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε στο ξενοδοχείο Townplace στην Iowa.
Ήταν μόλις 38 χρονών.

 

Comments