Στο νοσοκομείο ο BILL WARD (ex-Black Sabbath) με καρδιακά προβλήματα – ακυρωσε την περιοδεία της μπάντας του!

Με πρόβλημα στην καρδιά νοσηλεύεται ο πρώην drummer των BLACK SABBATH, Bill Ward, γεγονός το οποίο τον αναγκάζει να ακυρώσει τις προγραμματισμένες για αρχές Δεκέμβρη, εμφανίσεις του με την μπάντα του DAY OF ERRORS!

Ο ίδιος ο Ward δήλωσε: "Είμαι καλύτερα τώρα και αναρρώνω. Παρόλα αυτά, δεν έχω ξαναζήσει τέτοια εμπειρία και λόγω της φύσης της αναγκαζόμαστε να ακυρώσουμε τις εμφανίσεις μας."

"Θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγνώμη από όσους είχαν σχεδιάσει να έρθουν στα shows μας που ακυρώσαμε, και επιφυλάσσομαι να τα πούμε σύντομα!"

 

Η μπάντα των DAY OF ERRORS ξεκίνησε τις live εμφανίσεις της τον Ιούνιο του 2016 στο  Gaslamp, Long Beach, California. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Ward, ήταν μια επιθυμία τουνα σχηματίσει το group ώστε να διατηρήσει το drumming spirit του ζωντανό!

Στην μπάντα συμμετέχουν οι: Joe Amodea (guitar/vocals) αλλά και ο τραγουδιστής των KILL DEVIL HILL , Jason "Dewey" Bragg.

Είναι γνωστή η υπόθεση του "διαζυγίου" του Ward με τα υπόλοιπα μέλη των Sabbath, όταν από το 2011 που ανακοινώθηκε η επανένωση της μπάντας για μία τελευταία περιοδεία εκείνος έμεινε στην απέξω, εξαιτίας ασυμφωνίας στα συμβόλαια, όπως είχε τελικά ανακοινωθεί. Παρόλα αυτά σε διάφορες συνεντεύξεις των μελών των Sabbath πλην του Ward υπήρξαν υπόνοιες πως ο πρώην drummer δεν είχε πλέον τη φυσική κατάσταση ώστε να ακολουθήσει τη μπάντα στην τελευταία της περιοδεία.

Από την άλλη πλευρά, σε συνεντεύξεις του ο Ward, ισχυριζόταν πως είναι σε φόρμα ώστε αναπάσα στιγμή να ξανα-ενταχθεί στο δυναμικό των Sabbath... κάτι που από όσο φαίνεται μάλλον είχε υπερεκτημίσει.

Ας ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση!

 

Comments