Συνέντευξη με τους BADOG στο myfilippiada.gr

Αναδημοσιεύουμε τη συνέντευξη που δώσανε οι Αρτινοί Hardrockers BADOG στο myfilippiada.gr:

myFilippiada.gr: Τα μέλη είναι αποκλειστικά από Αρτινούς?

BADOG: Η μπάντα ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2008 στην Άρτα. Η βασική ιδέα για την δημιουργία ήταν του Στάθη Κρίκα (κιθαρίστας των BADOG). Στη συνέχεια μιλήσαμε με τον Στάθη και αφού <<ταιριάξαμε>> μουσικά βρήκαμε και τα υπόλοιπα παιδιά τα οποία απαρτίζουν τους BADOG.

myFilippiada.gr:Τελικά δε θα σας είδαμε στο Rapido MoLino Rock Fest.Ποια η άποψη σου για το φεστιβάλ. ?

BADOG:Το φεστιβαλ που διοργανώνεται στο Γοργόμυλο Πρεβέζης είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τις νέες μπάντες να αναδείξουνε τη δουλειά τους αλλά και για τις πιο παλιές να τις απολαύσουμε και να θυμηθούμε ωραία αγαπημένα κομμάτια. Προσωπικά πιστεύω ότι τα παιδιά στον Γοργόμυλο έχουν βάλει πολύ προσωπική δουλειά, έχουν μεράκι για αυτό που κάνουνε και πετύχαν κάτι πολύ καλό το οποίο θα συνεχίσει όλο και πιο δυνατά.Αυτού τα είδους τα φεστιβαλ τα χρειάζεται η Ήπειρος και φαίνεται από την προσέλευση και την υποστήριξη του κόσμου.

myFilippiada.gr: Μια ροκ μπάντα στην Ήπειρο πρέπει να προσπαθήσει διπλά για την επιτυχία ?

BADOG:Χμμμ...πολύ καλή ερώτηση! Μια μπάντα αυτού του είδους της μουσικής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μπάντες που υπάρχουνστην πρωτεύουσα. Η φαντασία, η δημιουργικότητα, τα όνειρα και η αγάπη για την μουσική δεν έχουν σχέση με την καταγωγή. Αντιθέτως, όταν ξεκινήσαμε ο ροκ κόσμος της Άρτας και όχι μόνο, μας υποστήριξαν πολύ. Εκτιμάει ο κόσμος διπλά την προσπάθεια που κάνουμε λόγω του ότι είμαστε από επαρχία. Αυτό λειτούργησε θετικά για εμάς και όχι αρνητικά. Το μόνο εμπόδιο που έχουν οι μπάντες από μικρές πόλεις είναι συνήθως η έλλειψη στούντιο για να κάνουνε πρόβες.

myFilippiada.gr: Με αφορμη το κομμάτι σας Badog never diez, θες να μας απαντήσεις αν όντως κακό σκυλi ψόφο δεν έχει.
Ήταν αυτη η παροιμία που σας ενέπνευσε?

BADOG:(χαχαχααχα)...Πράγματι κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει! Έτσι μας κάνει η ζωή, θέλοντας και μη να αγωνιζόμαστε. Τον τίτλο του τραγουδιού τον σκέφτηκε ο Στάθης βλέποντας μια ταινία που του άρεσε πολύ πριν δημιουργηθεί η μπάντα και επηρεαζόμενος εννοείται από την παροιμία. Αυτά τα δυο λειτούργησαν ταυτόχρονα.

myFilippiada.gr: Επόμενή σας εμφάνιση ?

BADOG:Επόμενη εμφάνιση είναι στις 11 Σεπτεμβρίου στο AN CLUB στην Άθήνα μαζί με τους FIREBIRD, DOWN&OUT, THE 700 MACHINES.

myFilippiada.gr: Αφιερώστε μας ένα τραγούδι...

BADOG:Θα σας αφιερώσω ένα δικό μας κομμάτι το CRISIS το οποίο είναι επίκαιρο και περιγράφει αρκετά από αυτά που ζούμε τον τελευταίο καιρό.

Comments