Τα 10 καλύτερα τραγούδια γύρω από το σεξ

Αχ, η σατανική τριάδα, sex, drugs, rock ‘n’ roll. Ενώ η φράση καταχωρείται επισήμως στον Ian Dury και το αριστούργημα του 1977 ‘’Sex & Drugs & Rock & Roll’’, δεν είναι υπερβολή να πούμε πως οι πρώτοι που σήκωσαν την ηλεκτρική κιθάρα στα χέρια τους και έπαιξαν συγχορδίες, είναι σχεδόν σίγουρο πως αφιέρωναν τα τραγούδια τους σε ένα από αυτά τα θέματα. Με αφορμή αυτό το τρίπτυχο θα κοιτάξουμε δέκα πολύ καυτά τραγούδια της rock και metal σκηνής γύρω από το σεξ.

 

AC/DC – Whole Lotta Rosie

 

Από το όχι και τόσο διακριτικό ‘’Giving The Dog A Bone’’ στο ‘’Go Down’’ και στο ‘’Squealer’’ υπάρχουν αρκετές επιλογές αναφορικά με ποιο βρώμικο κομμάτι της θρυλικής μπάντας μπορούμε να διαλέξουμε. Ίσως όμως τη θέση αξίζει το ‘’Whole Lotta Rosie’’, η ωδή των Αυστραλών για τις πιο εύσωμες κυρίες. Μάλιστα η λεγόμενη Rosie φιγουράρει αρκετές φορές στη σκηνή πλάι στη μπάντα.

Motörhead – Fast And Loose

 

Δεν είναι μυστικό πως ο θρυλικός Lemmy Kilmister ήταν ένας αθεράπευτα ρομαντικός κατά βάθος. Κατά πολύ βάθος όμως μιας και ο ηγέτης των Motörhead είχε κοιμηθεί με περισσότερες από 1000 γυναίκες. Το ‘’Fast And Loose’’ από το αιώνια αριστουργηματικό ‘’Ace Of Spades’’, βρίσκει τον μπροστάρη των Βρετανών στις 2 το πρωί υπό την επήρεια αμφεταμινών, να τραγουδά I’ll wake you up, but stay in bed/Don’t get up, get down instead’’. Ποιος είπε πως ο ρομαντισμός πέθανε;

Nine Inch Nails – Closer

Αγαπημένο άσμα από τις απανταχού stripper του πλανήτη, το Closer είναι κατά γενική ομολογία το πιο γνωστό τραγούδι των Nine Inch Nails και σίγουρα ένα από τα πιο αισθησιακά. Ο τραγουδιστής και frontman της μπάντας Trent Reznor μπορεί να ισχυρίζεται πως το τραγούδι αναφέρεται στον εθισμό και στην αυτολύπηση αλλά δεν είναι δύσκολο να παρερμηνευθούν στίχοι όπως, I wanna fuck you like an animal/I wanna feel you from the inside’’. Το γεγονός επίσης πως στο video clip παρακολουθούμε τον Reznor να είναι αλυσοδεμένος στο ταβάνι με δερμάτινα γάντια και με δεμένα τα μάτια, δε βοηθά ιδιαίτερα.

Lords Of Acid – Scrood Bi U

Με διάφορους δίσκους στο ενεργητικό τους όπως το ‘’Rough Sex, (Show Me Your) Pussy’’ και το ‘’Sit On Your Face’’, οι βέλγο-αμερικάνοι techno-industrialists Lord Of Acid δεν φαίνονται να είναι ακριβώς ντροπαλοί με τις kinky επιρροές τους. Φυσικά το πιο ροκ κομμάτι τους, το ‘’Scrood Bi U’’ από το ‘’Farstucker’’ του 2000, αποτελεί μια καλή...δικαιολογία για να αγριέψουν τα πράγματα με το έταιρον ήμισυ.

Monster Magnet – She Digs That Hole

Είτε τραγουδούν για ζωντανούς πλανήτες είτε για πιστόλιασμα στη δουλειά, οι space rockers Monster Magnet γνωρίζουν σε κάθε περίπτωση πώς να κάνουν τα τραγούδια τους αισθησιακά και sexy. Αυτή η διαφορετική εκδοχή του ‘Dig That Hole’’ από το ‘’Mastermind’’ του 2010, αναφέρεται σε μια δεσποινίδα με το όνομα Cobra, και παρά το γεγονός πως η τρύπα την οποία σκάβει δεν ορίζεται ποτέ, ο στίχος ‘’A little starfish, the perfect way to end my way’’, αποκλείει κάθε ενδεχόμενο για τον Wyndorf να εννοεί την κηπουρική.

Rob Zombie – Well, Everybody’s Fucking In A UFO

Ενώ δε μπορεί να υπάρξει να αμφιβολία πως o Rob Zombie πάντα έγραφε στίχους με σεξουαλικές νύξεις περιέργως υπάρχουν λίγα τραγούδια αφιερωμένα στο σεξ αυτό καθ’ αυτό. Εκτός από αυτό, το οποίο ακούγεται σαν μια hillbilly βερσιόν του κλασσικού τραγουδιού των Primus ‘’Wynonas Big Brown Beaver’’, και μιλάει, όπως αναφέρεται κι ο τίτλος σε ένα όργιο σε διαστημόπλοιο. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε να διασκευαστεί κάποια στιγμή από τους Alien Sex Fiend.

The Stranglers – Bring On The Nubiles

Συχνά κατηγορούμενοι για σεξισμό, οι The Stranglers προκάλεσαν την ηθική κατακραυγή όταν προσκάλεσαν μια ντουζίνα από strippers (και των δύο φύλων) στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στο Battersea Park το 1978 για μια ιδιαίτερη εκτέλεση του ‘’Nice And Sleazy’’. Αλλά μιας και δεν βρίσκεται εύκαιρο εκείνο το βίντεο, θα αρκεστούμε με το ‘’Bring On The Nubiles’’, ένα απολαυστικά βρώμικο τραγούδι από το δίσκο ‘’No More Heroes’’ το οποίο και περιέχει το ρεφραίν Let me, let me, fuck you, fuck you σε περίπτωση που οι προηγούμενοι στίχοι turning the tap that drips δεν ηταν αρκετά αποκαλυπτικοί.

WASP – Animal (Fuck Like A Beast)

Δεδομένου ότι πάνω κάτω όλα τα τραγούδια γραμμένα από μια glam rock/metal μπάντα έχουν να κάνουν με το σεξ, θα ήταν κρίμα να μην συμπεριληφθεί στη λίστα μια από αυτές. Και μάλιστα ίσως η πιο ακραία από αυτές. Βέβαια το ντεμπούτο single των WASP από το 1984, απέχει τόσο από τον αισθησιασμό όσο και το μαλλί του Trump από το κομμωτήριο. Βρώμικο, ακραίο και διαχρονικά πιασάρικο παρόλα αυτά.

https://www.youtube.com/watch?v=Ob9e-o_s7Gg

Faith No More – Be Aggressive

To Be Aggressive ένα σχεδόν καθαρό straightforward hard rock τραγούδι από το ‘’Angel Dust’’ του 1992, πραγματεύεται την απόλαυση του στοματικού έρωτα, με το στίχο You’re the master/And I take it on my knees να αποτελεί ένα από τα πολλά πειστήρια. Στοιχείο επίσης και η λέξη ‘’καταπίνω’’ που επαναλαμβάνεται πάνω από 12 φορές.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=222&v=WvbctTRpD0A

Revolting Cocks – Do Ya Think I’m Sexy?

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι γονείς σας ή ακόμα και οι παππούδες σας σε κάποιες περιπτώσεις να έχουν χορέψει ή και χειρότερα, με το disco hit του Rod Stewart από το 1978. Όμως η διασκευή των Revolting Cocks είχε κάθε λόγο όπως μαρτυρά και το όνομα της μπάντας να κάνει το κομμάτι ακόμα πιο κατάλληλο για ερωτικές περιπτύξεις. Πόσο μάλλον αφού άλλαξαν και τους στίχους για να περιλαμβάνουν πιο βρώμικα πράγματα, συν ένα ωραίο distorted μπάσο που οδηγεί το κομμάτι.

Για το Rock Overdose

Πάνος Χαραλαμπόπουλος

Comments