Nightstalker @ 8ball club Live Report‏

Σάββατο βράδυ και κατευθύνομαι προς το Eightball Club για να δω για μία ακόμα φορά τους κυρίαρχους της Ελληνικής stoner , τους Nightstalker . Από τις προηγούμενες εμπειρίες μου δεν αγχωνόμουν καθόλου για το τι θα δω μιας και ξέρω ότι όταν ανεβαίνουν στη σκηνή θα τα δώσουν όλα.

Στις 8 οι πόρτες άνοιξαν και σιγά σιγά ο κόσμος άρχισε να γεμίζει το μαγαζί. Πρώτοι ανέβηκαν στη σκηνή οι Fallen Lives . Είναι μία σχετικά νέα μπάντα με τον ήχο τους να προσανατολίζεται στο μοντέρνο βαρύ hard rock . Με δικούς τους ήχους αλλά και μερικές διασκευές ζέσταναν το παρευρισκόμενο κοινό και άφησαν μία καλή εντύπωση σε όσους τους βλέπαμε για πρώτη φορά.


Ακολούθησαν οι High Noon. Πολύ δυνατή μπάντα με τα παιδιά να παίζουν δεμένα και να τα δίνουν όλα ξεσήκωσαν τον κόσμο που είχε γεμίσει το μαγαζί. Ο ήχος αρκετά καλός έδωσε ώθηση στα παιδιά και στο τέλος του set list τους καταχειροκροτήθηκαν .


Τελευταίο από τα opening acts του live οι Beast O' View ,συγκρότημα αποτελούμενο από μουσικούς γνωστούς από τα άλλα τους συγκροτήματα (Shock Absorber,Payday,W.a.n.t.e.d,Astray) στη μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης.Τα παιδιά από το πρώτο κιόλας τραγούδι έδειξαν ότι ξέρουν τι κάνουν και ότι το κατέχουν. Τα κομμάτια τους δυνατά με μία γεύση από vintage ήχο και πολύ ενέργεια ήταν η καλύτερη προθέρμανση πριν το κυρίως πιάτο της βραδιάς.


Οι Nightstalker ανέβηκαν στη σκηνή του Eightball που δεν έπεφτε καρφίτσα στην κυριολεξία . Ξεκίνησαν με το "Brainmaker". Μετά δεν και για κάποια ώρα έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. !! Όλο το μαγαζί τραγουδούσε τους στίχους από κάθε κομμάτι μαζί με τον Αργύρη , μπροστά στην σκηνή συνέχεια κάποιος βρισκόταν στον αέρα και όλα κύλισαν όμορφα και "groovata" μέχρι το τέλος. Ο ήχος αν και στην αρχή ήταν μπουκωμένος λόγω έντασης μετέπειτα έφτιαξε.

Οι Nightstalker παίζοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους έδωσαν μια υψηλού επιπέδου συναυλία που άφησε ευχαριστημένους παλιούς και νέους οπαδούς τους. Το κοινό της Θεσσαλονίκης απέδειξε μία ακόμα φορά την αγάπη του για τους Αθηναίους stonerάδες .

Nightstalker set list :
Brainmaker
Voodoo U Do
Iron
Use
The Pain Goes On
Baby,God Is Dead
Line
Give Me
Superfreak
Heavy Mental
This Is U
All Around
Just A Burn
Freakland
Zero Hero
Trigger Happy

Για το Rockoverdose.gr
Νίκος WASP Καραμανίδης

Photos by:
Στέλιος Αλευρόπουλος
e-mail: [email protected]


Comments