Aaron (WHEN THE DEADBOLT BREAKS) στο Rock Overdose: “Νιώθουμε ότι το νέο άλμπουμ είναι μια πολύ ιδιαίτερη κυκλοφορία”

Με αφορμή την επερχόμενή τους κυκλοφορία με τίτλο "Angels are weeping…God has abandoned", το Rock Overdose και ο Κωνσταντίνος Σωτηρέλης επικοινώνησαν με τον Aaron, leader των When The Deadbolt Breaks.

 

 

 

Rock Overdose: Καλησπέρα Aaron, τι κάνεις; Πώς πηγαίνουν τα πράγματα στη μπάντα αυτή τη περίοδο;

 

Aaron: Όλα κυλούν υπέροχα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό!

 

 

Rock Overdose: Πρόσφατα κυκλοφορήσατε ένα νέο κομμάτι με τίτλο “Bloodborn”. Ποια είναι η ανταπόκριση ως τώρα;

 

Aaron: Οι αντιδράσεις είναι εξαιρετικές μέχρι στιγμής! Έχουμε προσπαθήσει πολύ περισσότερο αυτή τη φορά και νιώθουμε ότι είναι πολύ ιδιαίτερη κυκλοφορία. Ο κόσμος δείχνει να συμφωνεί με αυτό.

 

 

Rock Overdose: Μπορείς να μας πεις μερικά πράγματα σχετικά με την μουσική και τους στίχους;

 

Aaron: Πρόκειται για κάτι πολύ προσωπικό για εμάς. Στιχουργικά, είχα κάποιες δύσκολες εμπειρίες τα τελευταία χρόνια, οι οποίες μου άλλαξαν τη ζωή. Κάποιες προς το καλό, κάποιες όχι. Όλα αυτά έχουν ενσωματωθεί στους στίχους. Αυτή η μπάντα ήταν πάντοτε το μέσο για να βγάλω τον θυμό μου, την λύπη, οτιδήποτε. Όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, το ακούς στα κομμάτια. Ως μπάντα, είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά. Κάνουμε τα πάντα για την μπάντα. Γράφουμε ότι νιώθουεμ και κάποιες φορές είναι άσχημο αυτό.

 

 

Rock Overodse: Πότε να αναμένουμε την κυκλοφορία του “Angels are weeping…God has abandoned”;

 

Aaron: Έχουμε διαφορερική ημερομηνία κυκλοφορίας από την Sliptrick Records για το CD. Digital θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου. Επίσης, έχουμε κλείσει μια συμφωνία με μια δισκογραφική στο Μεξικό, με τίτλο Desert Records, η οποία θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ σε βινύλιο στο τέλος του Νοεμβρίου.

 

 

Rock Overdose: Πριν λίγο καιρό είχατε μια περιοδεία, με δύο pre-release shows. Πώς πήγε; Ποια ήταν η ανταπόκριση του κοινού στο νέο υλικό;

 

Aaron: Ήταν όλα εξαιρετικά. Πολύ καλύτερα απ’ ότι αναμέναμε οι ίδιοι. Το vibe ήταν πολύ θετικό και μας καλωσόρισαν με πολύ όμορφο τρόπο.

 

 

Rock Overdose: Ποια είναι τα συναισθήματά σας για το νέο άλμπουμ και τι προσδοκίες έχετε με αυτή την κυκλοφορία;

 

Aaron: Νιώθουμε ότι αυτή είναι η καλύτερή μας δουλειά και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Θέλουμε να μοιραστούμε με το κοινό τα συναισθήματά μας.

 

 

Rock Overdose: Πείτε μας λίγα λόγια σχετικά με το που το ηχογραφήσατε, πόσο καιρό σας πήρε, σε τι αναφέρεστε στιχουργικά και ποιες είναι οι διαφορές τους με τις προηγούμενες κυκλοφορίες σας;

 

Aaron: Το γράψαμε και το ηχογραφήσαμε τους πρώτους μήνες του 2017. Δεν βιαστήκαμε, πήραμε τον χρόνο μας για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στιχουργικά, τα κομμάτια σχετίζονται με προσωπικές μάχες, καθώς και με το σκοτάδι. Όλες οι κυκλοφορίες μας είναι μοναδικές, αλλά αισθάανομαι ότι αυτή η συγκεκεριμένη είναι η καλύτερή μας.

 

 

Rock Overdose: Πώς προέκυψε η συνεργασία με την Sliptrick; Είσαι ικανοποιημένος;

 

Aaron: Ψάχναμε για εταιρεία μερικούς μήνες και όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε με την Sliptrick, ξαφνιαστήκαμε από το πόσο αγάπησαν την μουσική μας καθώς και με το πλάνο που είχαν για να την κοινοποιήσουν παγκοσμίως. Γνωρίζαμε ότι είναι η σωστή επιλογή και είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε μαζί τους.

 

 

Rock Overodse: Ποια τα μελλοντικά σας πλάνα; Καθόλου συναυλίες ή κάποια περιοδεία;

 

Aaron: Θα παίξουμε κάποια μεμονωμένα shows ώστε να προωθήσουμε το νέο υλικό και ετοιμάζουμε μια περιοδεία στις αρχές του 2019, ώστε να προωθήσουμε τον δίσκο όσο περισσότερο γίνεται. Επίσης, ολοκληρώνουμε το νέο μας βίντεο, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

 

 

Rock Overdose: Ευχαριστώ πολύ για αυτή τη συνέντευξη. Ο τελευταίος λόγος δικός σου.

 

Aaron: Εκτιμούμε πολύ το ενδιαφέρον σου ώστε να μας ετοιμάσεις αυτή τη συνέντευξη. Σε ευχαριστούμε πολύ και προτρέπουμε σε όλους να επισκεφτούν το bandcamp μας ώστε να ακούσουν το νέο άλμπουμ, καθώς και να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube (Deadbolt6669) και να έρθετε στις συναυλίες μας να πιούμε μαζί!

 

 

 

Για το Rock Overdose

 

Κωνσταντίνος Σωτηρέλης

Comments