
- This event has passed.
ΜΠΛΕ – ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ live @ Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη, στις 4 Μαρτίου
4 March, 2017 @ 9:30 pm - 11:55 pm
10€ – 12€
Η kazandb παρουσιαζει τα
ΜΠΛΕ - ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ
..20 χρόνια Μπλε..
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
PRINCIPAL
ΜΠΛΕ και ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ μαζί σε μια μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του συγκροτήματος.
Σάββατο 4 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater
Οι ΜΠΛΕ (ο Γιώργος Παπαποστόλου - μουσική, ο Γιώργος Παρώδης - στίχοι, η Τζώρτζια Κεφαλά - φωνή και η Νατάσα Αλεξίου - βιολί) συναντούν την Θεοδοσία Τσάτσου σε μία συναυλία - γιορτή !
Δεκέμβριος του 1996 και οι ΜΠΛΕ εμφανίζονται στη δισκογραφία με το πρώτο τους album με τίτλο ‘ENOXEΣ’. Τραγουδίστρια του γκρουπ η Θεοδοσία Τσάτσου.
Ενάμιση χρόνο μετά η Θεοδοσία ξεκινάει το δικό της προσωπικό μουσικό ταξίδι και στους ΜΠΛΕ τα ηνία στη φωνή αναλαμβάνει η Τζώρτζια έως και σήμερα.
Ο χρόνος κυλάει. Η μουσική απρόσμενη πάντα δημιουργεί πολλές φορές τους δικούς της δρόμους και κανείς δεν ξέρει αν και πότε, αυτοί οι δρόμοι κάποτε θα συναντηθούν..
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο που μας πέρασε στην Αθήνα στη γιορτινή συναυλία για τα 20 χρόνια των ΜΠΛΕ και ήταν το έναυσμα για μια σειρά κοινών συναυλιών το 2017 σε Ελλάδα και Κύπρο, με πρώτο σταθμό την Θεσσαλονίκη.
Στις 4 Μαρτίου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την Τζώρτζια και τη Θεοδοσία μαζί, στη σκηνή του PRINCIPAL CLUB THEATRE στον πολυχώρο του Μύλου στη Θεσσαλονίκη, όπου πριν από 20 χρόνια ξεκίνησε να γράφεται η ιστορία των ΜΠΛΕ.
INFO
Principal
Ανδρεου Γεωργίου 56, περιοχη Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30
τηλ πληροφοριών: 2310.510081
Εισιτήριο θεάματος: 12€, Προπώληση: 10€
Έντεχνον, Σάρωθρον, Stereodisc, Harry’s Spot (Σβώλου), Καφέ Ηλιοτρόπιο, Καφέ Διώροφον (Καλαμαριά)
Στο εισιτήριο δεν περιλαμβάνεται ποτό και είναι μόνο είσοδος θεάματος της συναυλίας, καθώς και δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου.
Για κράτηση επικοινωνείτε στο 2310.510081