Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

8ο BANDS FESTIVAL GHOST HOUSE Day 5 @ Ghost House, Αθήνα,στις 21 Μαΐου

21 May, 2017 @ 6:00 pm - 11:55 pm

5‎€

 

8ο BANDS FESTIVAL GHOST HOUSE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ: 23,30/4 & 7,14,21/5

ΔΥΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ:(28/5 & 4/6)

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ:(11/6)

ΒΡΑΒΕΙΑ-ΕΠΑΘΛΑ

''ΕΠΑΘΛΑ 1ου ΝΙΚΗΤΗ''

1:(500 euro)

2: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ by John Tsilidis

3: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ROCK OVERDOSE

(Σύντομα θ' ανακοινωθούν και άλλα έπαθλα)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟ 8ο ΜΕΓΑΛΟ ΕΤΗΣΙΟ BAND FESTIVAL GHOST HOUSE (2017)

Το Ghost House έχοντας φιλοξενήσει στα πατάρια του πληθώρα καλλιτεχνών, συγκροτημάτων, θεατρικών παραστάσεων και διαφόρων άλλων event, με την πάροδο των ετών και την εμπειρία που έχει αποκτήσει πλέον, διοργανώνει Festivals τα οποία έχουν γίνει θεσμός! Θέλοντας να δώσει βήμα σε νέους αλλά και παλαιότερους δημιουργούς και καλλιτέχνες, προωθεί την δουλειά τους και τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες μέσω αυτών των διαγωνισμών τους οποίους προσπαθεί να καταστήσει όσο το δυνατόν ποιοτικούς , ευχάριστους , αδιάβλητους αλλά και προσιτούς οικονομικά για το κοινό.

Η διαδικασία που ακολουθείται για την διεξαγωγή του είναι απλή, συγκεκριμένη και έχει σκοπό να διατηρεί την οργάνωση , την αντικειμενικότητα και τη διαφάνεια της διοργάνωσης .

Έτσι λοιπόν μετά το απόλυτα πετυχημένο 7ο Band Festival Ghost House του 2015 όπου συμμετείχαν 50 σχήματα, και επιβραβεύοντας όλες τις μπάντες των ημιτελικών και του τελικού, έχουν ξεκινήσει (μετά από μικρό διάλλειμα) οι συμμετοχές για το 8ο Band Festival Ghost House που θα διεξαχθεί τους μήνες: Απρίλη - Μάιο - Ιούνιο (Kυριακές)

ΕΓΓΡΑΦΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Οι μπάντες αφού κάνουν ΕΓΓΡΑΦΗ στο Site: http://ghosthouse.gr/ στην συνέχεια σύνδεση με τους κωδικούς που έχουν βάλει στην εγγραφή τους, συμπληρώνουν την φόρμα ( Παίξε στο Ghost House ) στην αντίστοιχη κατηγορία (Festival stage2 ) Mετά την συμπλήρωση της φόρμας όπου υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες, (απαραίτητη προυπόθεση η συμπλήρωση της φόρμας με λίγα λόγια στην περιγραφή της μπάντας τους, και κυρίως τα στοιχεία επικοινωνίας:κιν.τηλ. όνομα και email. (Σε περίπτωση κωλύματος της αίτησή σας επικοινωνείστε στο 210-3236431 & 6945557130)

θα σας αποσταλεί EMAIL με την έγκριση της αίτησης και θ’ ακολουθεί τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά και μέσω email για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες.
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΒΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΠΑΝΤΑΣ.

Soundcheck-Ωρες διεξαγωγής-Εναρξη

Το soundcheck θα ξεκινά στη 13:00 (μια) το μεσημέρι.

(ΔΙΑΡΚΕΙΑ SOUNDCHECK 15-20 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ. Οι μπάντες θα προσέρχονται στο χώρο ανά 15 λεπτά, αντίστροφα από την σειρά εμφάνισης που θα ανακοινωθεί στο site και στο f.b αλλά και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Δηλ.η πρώτη έρχεται τελευταία κ.τ.λ.Επίσης κατά την διάρκεια του live δεν αλλάζουμε τις ρυθμίσεις του stage χωρίς συννενόηση με τον ηχολήπτη.

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΩΦΕΙΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ…
ΟΙ ΔΕ ΜΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ Soundcheck ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΠ’ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ…
Το live θ’ αρχίζει στις 6 το απόγευμα ...με πολύ μικρή απόκλιση ενός τετάρτου...και τα σχήματα θα παίζουν 20 το πολύ 25 λεπτά και θα τελειώνει στις 12 το βράδυ έτσι ώστε να προλαβαίνετε μετρό κ.τ.λ

 

Επίσης θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει διαχωρισμός στα είδη της μουσικής που παίζουν οι μπάντες, όπως και στο προηγούμενο φεστιβάλ, έτσι ώστε να μην συμμετέχουν την ίδια μέρα π.χ metal με έντεχνο κ.τ.λ (Διευκρύνηση στο συγκεκριμένο φεστιβάλ μπορούν να συμμετέχουν όλα τα είδη εκτός από thrash, black, death metal, metalcore και των πλησίον ειδών καθ' ότι θα γίνει άλλος διαγωνισμός με "HARD" σχήματα)

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ:

Η ψηφοφορία θα διεξάγεται κατά την προσέλευσή σας στο μαγαζί και στην διάρκεια του Live και θα προσμετρείται ως το 80% της συνολικής φηφοφορίας μιας και η διοργάνωση θα συμμετέχει στην ψηφοφορία με 20% για να είναι πιο δίκαιη η πρόκριση στους ημιτελικούς και στον μεγάλο τελικό, ενισχύοντας τα πιο αξιόλογα συγκροτήματα.

Στα ψηφοδέλτια θ' αναγράφονται με σειρά εμφάνισης οι μπάντες που παίζουν και ψηφίζεται υποχρεωτικά 2-3 συγκροτήματα. Οι ψηφοφορίες ανακοινώνονται στο τέλος της κάθε βραδιάς.
(θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση για τυχόν αλλαγή τρόπου της ψηφοφορίας)

ΒΡΑΒΕΙΑ-ΕΠΑΘΛΑ

Όλο αυτό λοιπόν έχει ένα και μόνο σκοπό ... ο ΠΡΩΤΟΣ τα παίρνει ΟΛΑ...???
Περισσότερα έπαθλα και λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς!

Πληροφορίες:210-3236431 & στην σελίδα f.b του Ghost Househttps://www.facebook.com/ghostupstairs/ και στο προφίλ της Δήμητρας Κοένκα
https://www.facebook.com/dimitrakoenka94

 

 

 

 

 

 


Comments

Details

Date:
21 May, 2017
Time:
6:00 pm - 11:55 pm
Cost:
5‎€
Event Category:

Venue

Ghost House
Λεπενιώτου 26
Αθήνα, Αττική Greece
+ Google Map
Phone:
21 0323 6431
Website:
https://www.facebook.com/pg/ghostupstairs

Comments