
- This event has passed.
APSHYX / The Psalm live @ Eightball, Θεσσαλονίκη, στις 26 Μαρτίου
26 March, 2016 @ 9:00 pm - 11:55 pm
18€ – 20€
Οι τεράστιοι Asphyx, μια από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές death metal μπάντες, live για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το Σαββατο 26 Μαρτίου στο 8ball, για μια και μοναδική εμφάνιση στη χώρα μας!
Μαζί τους οι Θεσσαλονικείς The Psalm που αδιαμφισβήτητα αποτελούν την καλύτερη επιλογή για ένα τέτοιο live!
Presale: 16€ (limited first 100)
e-Tickets: krisisproductions.eventbrite.com
Rest presale: 18€
Presale spots: Ticket House (Musicland) Μητροπόλεως 102 // The Nephilim Metal Musicstore //
Empire (CDs DVDs,Accessories,Movies) Παλαιολογου Κν/ωνου 15 // Λάρισα στο Μεταλουργείο
Door: 20€
Το πρόγραμμα πρόκειται να τηρηθεί αυστηρά!
Πόρτες 21:00
The Psalm 21:15 - 22:15
Asphyx 22:30
Το μεγαλείο των Ολλανδών σπάει κάθε κοντέρ και ο ρόλος που έχουν παίξει δίσκοι όπως τα “The Rack”, “Last One on Earth”, “Asphyx” στην παγκόσμια death/doom metal σκηνή είναι πάρα πολύ σημαντικός. Ακόμα και τα τελευταία χρόνια οι Asphyx μας βομβαρδίζουν μεalbum-άρες (“Death… the Brutal Way” & “Deathhammer”), με τη μπάντα να δείχνει ασταμάτητη και όσο ωριμάζει δίψα τους για death metal να μεγαλώνει, πλησιάζοντας τα 30 χρόνια από το έτος ίδρυσης της, καθιστώντας τους σε άξιους οδηγούς του είδους ανάμεσα σε άλλα μεγαθήρια όπως Bolt thrower, Entombed, Grave κ.α.
Τη βραδιά θα ανοίξουν οι "δικοί" μας The Psalm, οι οποίοι είναι από τις ελάχιστες μπάντες που μπορούν να σταθούν επάξια σε ένα event των Asphyx. Ξεπήδησαν από τις στάχτες των Nocturnal Vomit (τσεκάρετε "Cursed Relics") και από το 2014 και έπειτα έχουν κυκλοφορήσει το εξαιρετικό EP "I", δείγμα πως η μπάντα μας προετοιμάζει για κάτι πολύ μεγάλο στο μέλλον.
fb: https://www.facebook.com/psalmdeath
bandcamp: http://thepsalm.bandcamp.com/album/i
Η επίσκεψη των Asphyx στη χώρα μας αποτελεί μεγάλο γεγονός αν υπολογίσουμε την γενικότερη έλλειψη που υπάρχει όσον αφορά το θέμα live, πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με το death metal, όπως επίσης αξιοσημείωτο είναι πως θα είναι το πρώτο τους live στη Θεσσαλονίκη και σίγουρα θα αποτελέσει γιορτή!