Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MUTE TALE w/ Art of Simpicity & Μικτή Χορωδία Δήμου Κηφισιάς live @ Methodia Art Multispace, Αθήνα, στις 24 Φεβρουαρίου

24 February, 2017 @ 9:00 pm - 11:55 pm

7‎€

 

ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ

 

ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ART OF SIMPLICITY

MUTE TALE

 

 

MUTE TALE

 

www.mutetale.com

https://www.facebook.com/Mute-Tale-515748458522269

 

Οι MUTE TALE δημιουργήθηκαν το 2010 στην Αθήνα, από την σοπράνο Annou (Αννού), η οποία είναι η κύρια συνθέτης και στιχουργός του συγκροτήματος. Με παραγωγό τον Μάκη Τσελέντη και την Metal Breed Records USA, οι MUTE TALE έχoυν στο ενεργητικό τους ένα C.D.Single με τίτλο ''Forgetfulness'' το 2013. Αργότερα, οι MUTE TALE, σε συνεργασία της Αnnou με τον Bob Katsionis στη σύνθεση και στην ενορχήστρωση κυκλοφόρησαν το πρώτο ολοκληρωμένο τους album με τίτλο “Τhe Gordian Knot” το 2015.

 

Το 2016 παρουσίασαν το single "All Ηallows' Εven", μια σύνθεση του Στέφανου Γεωργιτσόπουλου σε στίχους της Annou, με την συμμετοχή οκταμελούς χορωδίας, σαν προπομπό της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς τους, που θα κυκλοφορήσει το 2017 από την ίδια εταιρία. Οι MUTE TALE έχουν βρεθεί στην σκηνή πολλών events και festival, όπως ενδεικτικά του ''Voices Of The Mist II'' στο ''Κύτταρο''

 

LINKS: https://www.facebook.com/Mute-Tale-515748458522269/

Υoutube teaser: https://youtu.be/pZhfLQ2JJeg

Forgetfulness: http://youtu.be/-0v1x9up65w

iTunes: http://apple.co/1C50ISk

Amazon: http://amzn.to/1DdPnzs

Spotify: http://spoti.fi/1BbNPPj

 

VIDEOS

https://www.youtube.com/watch?v=-0v1x9up65w

https://www.youtube.com/watch?v=zpOycIJGdqE

https://www.youtube.com/watch?v=GFpbamY6Pv8

https://www.youtube.com/watch?v=dPY7wUNx7lw

 

 

ART OF SIMPLICITY

 

Σε μια προσπάθεια πειραματισμού και δημιουργίας, ισορροπώντας ανάμεσα στην “απλότητα” και την “τέχνη”, ο Ματθαίος Δακουτρός (βιολί) και ο Νίκος Μοίρας (ντράμς) δημιούργησαν τους art of simplicity το 2003. Ενσωματώνοντας διαφορετικά είδη μουσικής πάντα σε ένα metal καμβά, οι aos έχουν δεχθεί θετικά σχόλια από όλο το κόσμο και έχουν καθιερωθεί ως ένα πολλά υποσχόμενο γκρούπ. Έχοντας επηρεαστεί από μια ευρεία γκάμα πρωτοπόρων μουσικών ιδιωμάτων και συγκροτημάτων, καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα ποικιλόμορφο αλλά και σφιχτό αποτέλεσμα γεμάτο ατμόσφαιρα, που ντύνουν τους ψυχολογικούς και κοινωνικούς στοίχους.

 

Το demo CD “asymmetric” κυκλοφόρησε το 2005, και κέρδισε τον τίτλο “demo του μήνα” σε αρκετά περιοδικά και webzines. Αυτό οδήγησε στο συμβόλαιο με την Burning Star Records και την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους “Caught in this Iless Storm” το 2007, το οποίο δέχτηκε θετικές κριτικές. Μέσα στο ίδιο έτος το συγκρότημα προωθούσε το δίσκο με αρκετές live εμφανίσεις.

 

Το 2014, μετά από αρκετό καιρό οι art of simplicity επανασυστήθηκαν με τον Χρήστο Κουνέλη στη Φωνή, Δημήτρη Κοσκινά στη Κιθάρα και Γιώργο Παγίδα στο Μπάσο, ενώ ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω σε καινούριο υλικό στο Uprising Studio. Το αποτέλεσμα έφερε τον τίτλο “When Fables have a Bitter Taste”, κυκλοφόρησε στις 23 Οκτωβρίου, και δέχθηκε μόνο θετικές κριτικές από τον εγχώριο και ξένο τύπο, ενώ το συγκρότημα βρίσκεται ξανά στη σκηνή προωθώντας τη μουσική του.

 

https://www.facebook.com/ArtofSimplicity

https://artofsimplicity.bandcamp.com/

 

--

https://www.facebook.com/ArtofSimplicity/

 

 

ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

 

ΜΑΕΣΤΡΟΣ: Αρβανίτης Θανάσης

 

MALE VOX(για τους Mute Tale) :Αλέξανδρος Σπανάκης

 

Η Μικτή Χορωδία του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1992 υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Αρβανίτη. Είναι μία τετράφωνη χορωδία ενηλίκων με ρεπερτόριο από έργα προκλασσικής, κλασσικής, σύγχρονης και μοντέρνας μουσικής, ελλήνων και ξένων συνθετών.

 

Έχει συμπράξει με μεγάλες ελληνικές Ορχήστρες (Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού, Μουσικά Σύνολα ΕΡΤ, Μεγάλη Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής, Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής ΕΡΤ), μικρότερα μουσικά σύνολα και πλήθος διακεκριμένων τραγουδιστών, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Μητροπάνος, Νένα Βενετσάνου, Μανώλης Μητσιάς, Μανώλης Λιδάκης, Μαρία Σουλτάτου Γιάννης Κούτρας και με τη σοπράνο Τζένη Δρυβάλα. Έχει εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Ηρώδειο, την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Θέατρο Λυκαβηττού, το Ολυμπιακό Στάδιο, το Θέατρο Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς και σε πολλούς άλλους συναυλιακούς χώρους σε όλη την Ελλάδα. Έχει συμμετάσχει σε χορωδιακά φεστιβάλ, στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Αυστρία, Γερμανία, Βουλγαρία, Κύπρος, Ιταλία) και έχει λάβει μέρος σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παραγωγές και ηχογραφήσεις

 

 

 

 

 

 


Comments

Details

Date:
24 February, 2017
Time:
9:00 pm - 11:55 pm
Cost:
7‎€
Event Category:

Venue

Methodia Art Multispace
Κωνσταντινουπόλεως 113 & Αγίου Όρους
Αθήνα, Αττική 10447 Greece
+ Google Map
Phone
2103458605
View Venue Website