Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Selofan & Tango Mangalore Live @ Temple στις 24 Δεκεμβρίου 2021

24 December, 2021 @ 9:00 pm - 11:30 pm

Fabrika Night 24.12 @ Temple
Live: Selofan & Tango Mangalore
⭕️ After Party : Trapped In A Void
Μετά από σχεδόν δύο χρόνια αναγκαστικής σιωπής, οι Σελοφάν επιστρέφουν στήν σκηνή του Temple γιά να επαναπροδιορίσουν τήν μαγεία των Χριστουγέννων σε μιά βραδιά της Fabrika records αφιερωμένη στήν εγχώρια dark wave σκηνή. Μαζί τους ο συνεπιβάτης τους στο καράβι της Fabrika και πραγματικός καπετάνιος Tango Mangalore.
Αν νιώθετε έτοιμοι να τους ακολουθήσετε σε αυτό το μοναδικό τους ζωντανό ταξίδι για αυτήν την χρονιά, μέσα από σκοτεινούς ωκεανούς και εξωτικές ακτές, προμηθευτείτε εγκαίρως ένα one-way-ticket γιατί σίγουρα θα ξεχάσετε την στεριά που ξέρατε ή δεν θα θέλετε να επιστρέψετε ποτέ ξανα.
Ποτέ δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε από μια συναυλία των Σελοφάν, αυτό πού όμως σίγουρα ξέρουμε είναι πως παίζουν ζωντανά μόνο μία φορά τον χρόνο τα τελευταία δέκα χρόνια τουλάχιστον. Εφόσον το 2020 διαγράφτηκε συναυλιακά για όλους μας, δεν θα αφήσουμε και το 2021 να μας εγκαταλείψει, χωρίς μια δυνατή ανάμνηση. Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς θα δημιουργήσουμε αυτήν την ανάμνηση παρέα.
Οι Σελοφάν θα μας ταξιδέψουν στα απάτητα νερά του „Partners in Hell“ του έκτου άλμπουμ τους, το οποίο κυκλοφόρησαν εν μέσω πανδημίας, αλλά και σε παλιότερες, γνώριμες και αγαπημένες δουλειές τους. Το σίγουρο είναι πως κάθε ταξίδι μαζί τους είναι διαφορετικό απ ́ όλα τα προηγούμενα και απ ́ όσα θα ακολουθήσουν, μιάς και πάντα προετοιμάζουν με αγάπη κάθε εμφάνιση τους γιά το ελληνικό κοινό, έτσι ώστε να μην επαναλαμβάνονται ποτέ. Αυτή τους η προσήλωση σε αυτό πού κάνουν τους έχει αναδείξει σε μία από τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες μπάντες τού είδους με ένθερμο κοινό σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Συναισθηματικοί και άκρως χορευτικοί ταυτόχρονα, θεατρικοί και παράλληλα εντελώς ρεαλιστικοί, οι ζωντανές τους εμφανίσεις είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις.
Για την θεατρικότητά του είναι όμως γνωστός και ο Tango Mangalore, ο νεκροζώντανος καπετάνιος της καρδιάς μας. Σπαραχτικά συνθεσάιζερ και μελωδικές γραμμές απαράμιλης ομορφιάς, ηλεκτρικές μπαλάντες και κραυγές απόγνωσης, ο Tango Mangalore παλεύει με τα κύματα του μυαλού του και του δικού μας πάντα ζωντανά και αναλογικά. Αγαπημένο παιδί της σκηνής, με επίσης σπάνιες ζωντανές εμφανίσεις, μιάς και τον περισσότερο καιρό δεν πατάει στήν στεριά, θα μας παρασύρει στην χρονοδίνη του παρελθόντος αλλά και του μέλλοντος, με αναφορές στο κλασσικό πλέον άλμπουμ του «Dear Shore» αλλα και σε nostalgia trips που χρονολογούνται σε ενα ασαφές σημείο στον χρόνο. Τι λέτε αντέχετε τόση συγκίνηση σε ένα βράδυ?
Η ερώτηση ήταν ρητορική και η απάντηση είναι πώς όχι μόνο αντέχουμε αλλά το έχουμε και ανάγκη αυτό το μπέρδεμα της συναισθηματικής μας ενέργειας.
«Να βγείς, να πιείς, να χορέψεις, να γυρίσεις το πρωί» μας λένε οι Σελοφάν και αυτό θα επιδιώξουν οι Trapped in a void (aka Cliff Harper & Poison In A Pretty Pill) με τους οποίους θα συνεχίσουμε την βραδιά με ένα από τα αγαπημένα dark wave, minimal synth, post punk dj set τους.
⭕️Presale via Viva.gr : 10€
⭕️On the doors ticket : 12€
-DOORS OPEN: 21:00

Comments

Details

Date:
24 December, 2021
Time:
9:00 pm - 11:30 pm
Event Category:

Venue

Temple
Ιακχού 17
Αθήνα, Αττική Greece
+ Google Map