DAFFODIL στο Rock Overdose: ‘Άλλοι θεωρούν ότι είμαστε rock, άλλοι metal, άλλοι gothic. Είμαστε λίγο απ ‘όλα!’

Οι Daffodil είναι μία νέα μπάντα που κινείται στο χώρο της gothic metal/rock μουσικής. Το Rock Overdose και ο Γιώργος Νημάς είχαν  μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Βασίλη Γουγουλάκη (φωνητικά), την Έλενα Κοτίνα (κιθάρες) και τον Αποστόλη Σπανό (πλήκτρα), η οποία θα λέγαμε ότι έμοιαζε περισσότερο με φιλική κουβέντα παρά με συνέντευξη… Απολαύστε την!!!

 

 

 

 

Rock Overdose: Πείτε μας πως δημιουργήθηκε η μπάντα, ποια είναι τα μέλη της και ιστορία της ως σήμερα…

 

Βασίλης: Ξεκινήσαμε πριν περίπου ενάμιση με δύο χρόνια. Η ιδέα ήταν δικιά μου και της Έλενας, γιατί παίζαμε μαζί ακουστικά κομμάτια και μετά αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πιο σοβαρά να είμαστε μία φουλ μπάντα. Πολύ γρήγορα μπήκε και ο μπασίστας, ο Στέλιος ο Χώνιας, και ο πληκτράς ο Αποστόλης ο Σπανός. Κάναμε κάποιες αλλαγές στα τύμπανα, μας βοήθησαν δύο παιδιά πιο πριν και τώρα καταλήξαμε  στο τελικό line-up με το Θεοδόση Τσατσαρώνη στη θέση αυτή.

 

 

Rock Overdose: Το όνομα της μπάντας πώς προέκυψε;

 

Βασίλης: Αν το δεις στο internet, σε μεταφράσεις, Daffodil θα σου βγάλει είτε τον επιθετικό προσδιορισμό νάρκισσος, είτε το φυτό ασφόδελος. Σε εμάς είναι το δεύτερο, το λουλούδι, που είναι στην ουσία ένα «νεκρολούλουδο», το οποίο υπήρχε και στα αρχαία κείμενα ακόμη, από τον Όμηρο. Οι ψυχές στον Άδη τρέφονταν στα λιβάδια των ασφόδελων και νομίζω ότι πάνω κάτω χαρακτηρίζει και τη μουσική μας, γιατί δεν είμαστε και οι πιο αισιόδοξοι και χαρούμενοι.

 

 

Rock Overdose: Θεωρείτε ότι η μπάντα βρίσκεται πιο κοντά στο χώρο της metal ή της rock μουσικής;

 

Βασίλης και Έλενα: Έλα ντε!!!! (γέλια)

 

Βασίλης: Δεν ξεκινήσαμε με την προοπτική ότι θέλαμε να παίξουμε αυτό ή εκείνο… Βάλαμε και οι πέντε τις ιδέες μας και έχουμε καταλήξει σε αυτό το πράγμα. Άλλοι θεωρούν ότι είναι rock, άλλοι θεωρούν ότι είναι metal, άλλοι θεωρούν ότι είναι gothic! Είναι λίγο απ’ όλα.

 

 

Rock Overdose: Πριν ένα χρόνο περίπου κυκλοφόρησε το ντεμπούτο σας “A Hope For Things To Come” και έχει κάνει πλέον τον κύκλο του… Εντυπώσεις και συμπεράσματα;

 

Έλενα: Η ανταπόκριση του κόσμου, από τη στιγμή που βγήκε το E.p. ήτανε πολύ καλή. Πέρα από τα κοντινά άτομα που σπεύσανε κατευθείαν να παραλάβουνε τη φυσική κόπια, είχαμε πολλή στήριξη και από άλλες πόλεις και από το εξωτερικό αρκετές παραγγελίες. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η απήχηση που είχε κυρίως στη Λατινική Αμερική, γιατί έτυχε να πηγαίνουμε στο ταχυδρομείο να στέλνουμε κάποιες κόπιες για Αθήνα και οι περισσότερες μετά να πηγαίνουν για Λατινική Αμερική.

 

Βασίλης: Και Βόρεια Ευρώπη, Βέλγιο, Ολλανδία… βοήθησε και η New Dream Records σε αυτό, γιατί μας έκανε και μία παγκόσμια κυκλοφορία.

 

 

Rock Overdose: Έγινε δηλαδή επανακυκλοφορία του δίσκου από τη New Dream;

 

Βασίλης: Κάναμε μία ανεπίσημη κυκλοφορία εμείς μέσω facebook και μας έφυγαν όλες οι κόπιες με τη μία, Μετά είχαμε μία επαφή με τη New Dream Records, η οποία έδειξε ενδιαφέρον για μεγαλύτερη προώθηση, γιατί εμείς δεν είχαμε τη δυνατότητα να κυκλοφορήσουμε τη δουλειά στο εξωτερικό. Ήταν ένα καλό «πάντρεμα» αυτό. Βοήθησε αρκετά…

 

Έλενα: Και μέσα από ηλεκτρονικά Μέσα μας βοήθησε να το οργανώσουμε και να κάνουμε ένα release από όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

 

 

Rock Overdose: Η συνεργασία σας με τη New Dream πώς εξελίσσεται;

 

Βασίλης: Είναι πολύ καλή μέχρι στιγμής η συνεργασία μας. Η Εύα προσφέρθηκε να μας βοηθήσει στην ουσία χωρίς καν να της το ζητήσουμε. Μας βοηθάει και σε άλλα, πέρα από την εταιρεία της, όπως για live, για συνεντεύξεις, μιλάμε με άλλες εταιρείες παράλληλα κλπ.  Δεν έχουμε κανένα παράπονο.

 

Rock Overdose: Πού ηχογραφήσατε το e.p. παρεμπιπτόντως;

 

Βασίλης: Ηχογραφήθηκε στα Soundflakes Studios στην Αθήνα. Όλα, recordings, μίξη, master, τα πάντα έχουν γίνει εκεί από το Νίκο Παπαδόπουλο, με τη βοήθεια στο τελευταίο κομμάτι του Γιάννη Μακρή. Θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και στην επόμενη δουλειά μας.

 

 

Rock Overdose: Σε τι στάδιο βρίσκεστε, λοιπόν, με την καινούρια δουλειά; Έχετε χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία;

 

Βασίλης: Θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι… σκοπεύουμε μέσα στο καλοκαίρι να έχει βγει η δουλειά. Τώρα είμαστε στη φάση που φτιάχνουμε τα κομμάτια, τα τελευταία μέρη. Ξέρεις, να το οργανώσουμε, να κάνουμε ένα pre-production, ώστε να είμαστε έτοιμοι μετά το Πάσχα, γύρω στο καλοκαίρι, να μπούμε στο στούντιο να ηχογραφήσουμε τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο.

 

 

Rock Overdose: Θα περιέχει κάτι από τα προηγούμενα ή θα είναι καινούρια τελείως δουλειά;

 

Βασίλης: Ίσως να έχει ένα-δυο κομμάτια, όχι παραπάνω… θα είναι λίγο διαφορετικός σε ύφος.

 

 

Rock Overdose: Πολύ πρόσφατα κυκλοφορήσατε ένα ομολογουμένως όμορφο video clip για το κομμάτι “At The Darkest Sides Of The Danube”. Δώστε μας μερικές λεπτομέρειες…

 

Έλενα: Tα γυρίσματα για το video clip γίνανε μέσα σε δύο μέρες. Την πρώτη μέρα έγιναν στο παλιό μηχανουργείο, κάπου κοντά στον Ο.Σ.Ε. και τη δεύτερη στα Μετέωρα, όπως φαίνεται και σε πλάνα μέσα στο video clip. Τα γυρίσματα καθώς και το μοντάζ γίνανε από το Γιάννη Φλούλη με τη βοήθεια του Θάνου Ανδρεάδη. Η σκηνοθεσία έγινε από την Άννα Παλαιοδήμου, η οποία έγραψε το σενάριο.

 

Βασίλης: Αυτό που πρέπει, επίσης, να αναφερθεί είναι ότι το video clip είναι κατά κάποιο τρόπο τα προεόρτια για το δίσκο που θα ακολουθήσει, καθώς το κομμάτι θα περιέχεται στο νέο δίσκο. Το παράδοξο, όμως,  ήταν ότι τη μία μέρα πεθάναμε από τη ζέστη γιατί μέσα στο κτίριο δεν υπήρχε εξαερισμός και τη επόμενη πήγαμε στις 6 το πρωί στα Μετέωρα που ήταν εντελώς το αντίθετο σκηνικό, με θερμοκρασία 0-5 βαθμούς κελσίου! Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, πάντως, από τη δουλειά…

 

 

Rock Overdose:  Όπως και στο πρώτο σας Ep, έτσι και τώρα επιλέγετε να προλογίσετε και να προωθήσετε την επικείμενη κυκλοφορία σας με ένα video clip. Είναι τελικά ο καλύτερος τρόπος προβολής;

 

Έλενα: Σαφώς και είναι, διότι πέρα από το να ακούσει κάποιος το κομμάτι θα μετρήσει και η εικόνα και πλέον, σε αυτές τις εποχές, καλώς ή κακώς μετράει πάρα πολύ η εικόνα και κάπως έτσι μπορείς να τραβήξεις την προσοχή. Είναι ένας πάρα πολύ ωραίος τρόπος για να προετοιμάσεις και να προϊδεάσεις το κοινό σου για τη δουλειά που έχεις ετοιμάσει και θα κυκλοφορήσεις σε λίγο καιρό.

 

Βασίλης: Είναι και λίγο πιο άμεσο το video clip, δεν είναι τόσο ότι βάζω και ακούω ένα κομμάτι, έρχεσαι λίγο σε επαφή με τα πρόσωπα της μπάντας. Θέλαμε να κάνουμε ένα κλιπ και να δείξουμε την ατμόσφαιρα που μας ταιριάζει…

 

 

Rock Overdose: Στο νέο κομμάτι βλέπουμε στοιχεία που σας απομακρύνουν κάπως από τις πρώτες συνθέσεις σας, όπως πιο heavy  riffs και πιο σύνθετη δομή τραγουδιών. Έγινε συνειδητά αυτό; Ο υπόλοιπος δίσκος θα βρίσκεται στην ίδια λογική;

 

Βασίλης: Και τα δύο… Προσπαθήσαμε με το E.p., μιας και ήταν η πρώτη επίσημη κυκλοφορία της μπάντας να είμαστε λίγο πιο «ραδιοφωνικοί», γι’ αυτό και, αν προσέξεις, η παραγωγή είναι πιο light και τα τραγούδια πιο άμεσα, με πολύ λιγότερα riff. Πιο πολύ κοιτάξαμε να εστιάσουμε στις μελωδίες. Τώρα υπάρχουν στο δίσκο κομμάτια πιο βαριά ακόμη και από το κομμάτι που κυκλοφορήσαμε. Θέλουμε να γίνουμε λίγο πιο heavy, γιατί  έτσι μας βγαίνει, με πιο πολλά riff και πλήκτρα.

 

 

Rock Overdose: Συνθετικά πώς δουλεύετε; Υπάρχει συγκεκριμένη φόρμα δημιουργίας των τραγουδιών και των στίχων;

 

Βασίλης: Ναι, θα έλεγα… Οι συνθέσεις είναι δικές μου, οι στίχοι και η μουσική, και μετά καθόμαστε όλοι μαζί και δουλεύουμε πάνω στην ενορχήστρωση, Μπαίνουν ιδέες και από τα 5 μέλη μέσα. Είναι λίγο δημοκρατική η φάση σε αυτό.

 

Αποστόλης: (ο οποίος μόλις μπήκε στην παρέα μας) Υπάρχει φοβερή δημοκρατία στην μπάντα, λέει ο καθένας την ιδέα του και λειτουργούμε πάρα πολύ με εικόνες και αυτό είναι που με κέρδισε στα παιδιά. Θα μπούνε σιγά-σιγά και νέα στοιχεία, ήδη φαίνεται στο νέο κομμάτι.

 

 

Rock Overdose: Είστε αυτοδίδακτοι ή έχετε μουσικές σπουδές;

 

Βασίλης: Εγώ είμαι ο μόνος αυτοδίδακτος. Ξεκίνησα από μόνος μου να γρατζουνάω μία κιθάρα από τα 17-18. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν μουσική παιδεία και ειδικά ο πληκτράς μας ο Αποστόλης, ο οποίος έπαιζε στην Εθνική Λυρική Σκηνή και ασχολείται με πολλά είδη μουσικής. Ο Θεοδόσης, ο οποίος έχει μεγάλο παρελθόν στη σκηνή και έχει παίξει σε πολλές μπάντες όπως Cemetary Dance, Αρνάκια… Η Έλενα έχει και αυτή άλλη μία μπάντα όπως και εγώ και ο Στέλιος, αλλά ο μόνος αυτοδίδακτος είμαι εγώ και όλοι οι άλλοι είναι σπουδαγμένοι μουσικά.

 

Αποστόλης: Εγώ προέρχομαι πιο πολύ από κλασσική μουσική, progressive metal και rock μουσική, jazz και latin μουσική, τέτοια πράγματα… Μεγάλος λάτρης και γράφω και αρκετά χρόνια συμφωνική μουσική, για μικρού μήκους ταινίες και για ντοκιμαντέρ. Μεγάλη αγάπη στα σάουντρακ, αλλά είμαι λάτρης γενικά της μουσικής. Άτομα που ξεκινάνε με μουσική παιδεία, πάντως, μπαίνουν σε μία διαδικασία της τεχνικής, του βιρτουισμού και σχηματίζουνε μία πιο υποτιμητική άποψη για είδη που είναι πιο εύκολα να τα παίξεις. Εμένα μου αρέσει πάντα η πρόκληση, το να παίρνω κάτι το οποίο δεν κατέχω… διότι την gothic τη μουσική δεν μπορώ να πω ότι την κατείχα, τα παιδιά με εμφύσησαν σε αυτήν. Έμαθα μέσα από αυτό την αξία της αφαιρετικότητας, δηλαδή να μπορεί να συνυπάρχει ο πλουραλισμός και η αφαιρετικότητα ταυτόχρονα. Τα παιδιά λειτουργούν πάρα πολύ με εικόνες και συναίσθημα γι’ αυτό ταιριάξαμε πάρα πολύ σαν χημεία.

 

 

Rock Overdose: Αν και μπάντα με μικρή ιστορία, έχετε δώσει αρκετά live, κάποια με σημαντικούς καλλιτέχνες. Ποιο ή ποια ξεχωρίζετε;

 

Βασίλης: Εγώ θα έλεγα σίγουρα το πρώτο που έγινε με άλλη μία τοπική μπάντα, τους Ungravity, γιατί, ξέρεις είναι το πρώτο live που σου μένει για πάντα… Από κει και πέρα μου έχει μείνει πολύ, γιατί ήταν κάτι πολύ διαφορετικό, το live με την Anneke. Ήταν ένα ακουστικό live και από μας και από την Anneke, με την οποία έχουμε κρατήσει επαφές…

 

Έλενα: Ήταν κάτι διαφορετικό από το κανονικό full set ηλεκτρικό live. Ήταν κάτι που κάναμε για πρώτη φορά σαν μπάντα και δουλέψαμε κάπως διαφορετικά από την προετοιμασία που κάνουμε για τα κανονικά live.

 

 

Rock Overdose: Έχετε σκεφτεί να κάνετε ένα full band ακουστικό live; Νομίζω ότι η μουσική σας είναι πολύ ιδανική για κάτι τέτοιο…

 

Βασίλης: Πρόκειται να γίνει, τον Ιανουάριο κιόλας, πάλι εδώ στα Τρίκαλα, μετά από πρόταση ενός μαγαζιού που μας βρήκε απόλυτα σύμφωνους. Γενικά μας αρέσει να παίζουμε ακουστικά.

 

 

Rock Overdose: Έχετε κάποιο γενικότερο πλάνο για συναυλίες το επόμενο διάστημα;

 

Βασίλης: Ναι, υπάρχει. Έχουμε κλείσει ένα live στην Αθήνα στις 31 Μαρτίου και χαιρόμαστε που μας κάλεσαν οι SadDoLLs για τα 10 χρόνια τους να παίξουμε μαζί τους. Έχουνε κλειστεί live στη Θεσσαλονίκη και το καλοκαίρι στην Κρήτη. Υπάρχουν στα σκαριά και τρία live σε Ελλάδα και εξωτερικό που είναι δυνατά, αλλά δεν θα κάνουμε ακόμα την ανακοίνωση, καθώς δεν έχουν κλείσει 100%.

 

 

Rock Overdose: Μπάντες όπως οι Daffodil σπανίζουν στην Ελλάδα. Θεωρείτε ότι αυτό είναι αρνητικό ή θετικό για εσάς;

 

Βασίλης: Δεν κοιτάω αν είναι θετικό ή αρνητικό. Μας αρέσει η μουσική που παίζουμε. Μπορείς να πεις ότι η θετική πλευρά είναι οι μπάντες είναι πολύ λίγες οπότε δεν είναι τόσο μεγάλο το εύρος για να δυσκολευτεί να σε βρει κάποιος. Αυτό ισχύει. Θεωρώ ότι πολύ γρήγορα μας άκουσαν άτομα πιο έξω – όχι μόνο στα Τρίκαλα και στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, αν και η thrash και η black είναι πιο πολύ στη μόδα απ’ αυτό που κάνουμε εμείς.

 

 

Rock Overdose: Δε σας δυσκολεύει όμως, π.χ. στο να κλείσετε live; Οι διοργανωτές σας αντιμετωπίζουν ως μία μπάντα που θα δώσει μία διαφορετική πινελιά ή σκέφτονται: «πώς θα κολλήσουν στο live»;

 

Βασίλης: Το εντελώς αντίθετο! Δε θεωρώ ότι το σκέφτονται… έχουμε παίξει μαζί και με W.E.B. και με Universe217, πρόκειται να κάνουμε και με τους Memorain ένα live που είναι εντελώς σε άλλη φάση…  Δε θεωρώ ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Τουλάχιστον ο κόσμος από κάτω φαίνεται να το ευχαριστιέται όποτε παίζουμε.

 

 

Rock Overdose: Πώς βλέπετε γενικότερα την κατάσταση στο χώρο της rock/metal σκηνής στην επαρχία και ειδικότερα στα Τρίκαλα;

 

 Έλενα: Σίγουρα γίνονται προσπάθειες, σίγουρα γίνονται φεστιβάλ και κάποιες διοργανώσεις μέσα από τις οποίες μπορείς να παίξεις… Εννοείται ότι θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και από πλευράς υποστήριξης του κοινού. Σίγουρα είναι πιο δύσκολο για μία μπάντα που προέρχεται από την επαρχία να βγει λίγο παραέξω και να κάνει κάποιες γνωριμίες πιο εύκολα και πιο άμεσα, ωστόσο, πλέον τα περισσότερα πράγματα γίνονται ηλεκτρονικά. Κάποια χρόνια πριν ίσως έλεγες ότι είμαι αποκλεισμένος, τώρα όμως μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου από τα ηλεκτρονικά Μέσα.

 

Βασίλης: Άμα κοιτάξεις θα δεις ότι η Ελλάδα είναι περίπου 3η στην Ευρώπη σε αριθμό μπαντών ανά κάτοικο, πίσω από τις Σκανδιναβικές χώρες. Το στενάχωρο για μένα είναι ότι παρότι υπάρχουν πάρα πολλές μπάντες στην Ελλάδα και ειδικότερα στην επαρχία που αξίζουν, παρατηρείς το φαινόμενο ότι ο ένας προσπαθεί να βγάλει το μάτι του αλλουνού. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να γίνεται όλο αυτό… και δεν λέω ότι πρέπει να υποστηρίζουμε τα πάντα, αλλά οκ, η δουλειά μου, η δουλειά σου και συνεχίζουμε… δεν υπάρχει λόγος για αντιζηλίες!

 

 

Rock Overdose: Σκέφτεστε καμία φορά πώς θα ήταν τα πράγματα για εσάς αν ζούσατε στην Αθήνα, για παράδειγμα…

 

Βασίλης: Σε αυτό έχουμε διαφορετική άποψη με την Έλενα…

 

Έλενα: Κοίτα, όταν είχαμε πρωτοξεκινήσει τη μπάντα έλεγα ότι θα ’χουμε δυσκολίες, αλλά τελικά το να είσαι σε μία μικρότερη πόλη, όπου έχεις άμεση πρόσβαση σε πολλά πράγματα, εννοώντας ότι μπορούμε να κανονίσουμε αρκετές πρόβες την εβδομάδα ή πχ σε συναντήσεις για να κανονίσουμε διάφορες λεπτομέρειες τα πράγματα γίνονται πολύ άμεσα. Σε πέντε λεπτά μαζευόμαστε, μιλάμε, τελειώνουμε και φεύγουμε… Αυτό κάνει κάποια πράγματα να τρέχουν πιο γρήγορα. Και, όπως προανέφερα, τα πράγματα σε θέματα γνωριμιών κλπ προχωράνε πολύ καλά και μέσω των ηλεκτρονικών μέσων πλέον.

 

Βασίλης: Νομίζω ότι πλέον έχει έρθει πιο κοντά στη δική μου άποψη η Έλενα (γέλια)! Δεν είναι και κάτι τόσο «ουάου» να είσαι πλέον στην Αθήνα από τη στιγμή που υπάρχει το ίντερνετ, απλά έχεις το θετικό ότι αν ήσουνα σε πιο μεγάλη πόλη οι επαφές που θα ήθελες να κάνεις θα ήταν πιο άμεσες από το να πάρεις κάποιο τηλέφωνο για να μιλήσεις με κάποιο μαγαζί και να κλείσεις κάποιο live. Πλέον δε νομίζω ότι υπάρχει καμία μεγάλη διαφορά είτε είσαι στα Τρίκαλα, είτε στην Αθήνα είτε σε κάποια άλλη επαρχιακή πόλη

 

 

Rock Overdose: Έλενα, η παρουσία γυναικών σε μπάντες έχει ενισχυθεί τα τελευταία χρόνια, ωστόσο σίγουρα υπάρχουν προκαταλήψεις ακόμα. Έχεις νιώσει εσύ προσωπικά κάτι τέτοιο;

 

Έλενα: Σίγουρα μπορεί κάποιος που θα σε προσεγγίσει για πρώτη φορά και ξεκινήσεις μία συζήτηση να σε πάρει λίγο στην πλάκα… ότι παίζεις κιθάρα αλλά μέχρις εκεί. Όταν όμως προχωράει λίγο η κουβέντα και μιλάς με λεπτομέρειες σε σχέση με εξοπλισμούς κλπ, τον βάλεις να ακούσει κάποιο υλικό και του πεις τα γενικότερα σχέδια σου, τότε αρχίζει και αλλάζει το πράγμα και σοβαρεύει η συζήτηση…  και τότε ξεπερνιούνται οι προκαταλήψεις.

 

 

Rock Overdose: Ας πούμε κάτι και για το θέμα της πρόσφατης επικαιρότητας, το νέο δίσκο Metallica. Πώς σας φάνηκε, λοιπόν;

 

Βασίλης: Σίγουρα καλύτερος από τα δύο προηγούμενα, δεν το συζητώ! Και η παραγωγή μου άρεσε, υπάρχουν μέσα κομμάτια που λες: «όπα, κάτι γίνεται εδώ!», αλλά δεν φτάνονται τα παλιά σε καμία περίπτωση και μιλάς με έναν άνθρωπο που θεωρεί το “Load” και το “Reload” δισκάρες… Ήταν καλή η προσπάθεια από τη μεριά τους, όχι κάτι παραπάνω. Σε ένα χρόνο θα ξέρουμε την πραγματική αξία του δίσκου…

 

Αποστόλης: Δεν τον έχω ακούσει, αλλά από πολύ κόσμο άκουσα καλά λόγια. Εκτός κι αν όλοι οι φανς των Metallica διψούσανε να τους αρέσει ο δίσκος. Γιατί μερικές φορές περνάνε χρόνια, αγαπάς μία μπάντα, δεν σου δίνει τίποτα για χρόνια και θέλεις τόσο πολύ να ικανοποιηθείς που πείθεις τον εαυτό σου ότι είναι δισκάρα!

 

 

Rock Overdose: Για να τελειώσουμε, τι θα θέλατε το 2017 να φέρει στους Daffodil;  Ποιες ευχές θα δίνατε για το νέο έτος;

 

Βασίλης: Υγεία, σίγουρα., γιατί το 2016 μας γ....σε! Τι άλλο… τον καινούριο δίσκο, πολλά live, ταξίδια στο εξωτερικό…

 

 

Rock Overdose: Κλείστε όπως θέλετε εσείς. Ευχαριστώ για τη συνέντευξη.

 

Βασίλης: Εγώ θέλω να ευχηθώ υγεία και ηρεμία για όλους… Να υπάρχει αγάπη για τη μουσική και να γίνονται πράγματα στην πόλη μας, Ευχαριστούμε εσένα προσωπικά για τη συνέντευξη και την υποστήριξη.

 

Έλενα: Εύχομαι το νέο έτος να φέρει ηρεμία και κάποια πράγματα να κυλήσουμε πολύ πιο ομαλά από ότι το 2016. Δε λέω, είχε και τα καλά του το 2016 αλλά είχε και πολλά ζόρια, τα οποία ελπίζω να μην εμφανιστούν με το νέο χρόνο.

 

 

 

Για το Rock Overdose

 

Γιώργος ΝημάςComments