Drunk Motherfuckers release live +Potergeist @ Six D.o.g.s., Αθήνα – 18/01/2013

H Pandora's Box Booking σε συνεργασία με την Alive & Kicking Productions παρουσιάζουν το release live των Drunk Motherfuckers του ντεμπούτου άλμπουμ τους " And alcohol for all" το όποιο κυκλοφορεί από την Casket  Music/Copro Records (UK) το φετινό χειμώνα λίγο πριν το πολυαναμενόμενο opening act στους Horisont (Swe).

Τη συναυλία ανοίγουν οι: Potergeist     

 

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στις 21.00

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

six d.o.g.s

Αβραμιώτου 6-8

Μοναστηράκι

Αθήνα

T: +30 210 3210510

W: http://sixdogs.gr/

 

Drunk Motherfuckers

Η μπάντα σχηματίστηκε το 2004, με το όνομα The Drunk Earth. Το 2006 κυκλοφορεί ένα tape EP από τη Fistbang Records. Το 2009 δημιουργούνται οι Drunk Motherfuckers, με τελείως διαφορετικό line up και μια μίξη Stoner/Sludge. Το 2009 κυκλοφορεί το ακουστικό EP "Drunk & Wasted".

Το 2010 κυκλοφορεί το κομμάτι "We ain't give a shit about Sobers" σε μια συλλογή της Spinalonga Records. Τα μέλη της μπάντας σήμερα είναι οι Father W. (φωνή), Pedro G.E. (Drums), Souli (μπάσο), Andrew (Rhythm and Lead Guitars) και Wee (Rhythm Guitars).

Ο πρώτος δίσκος, ".And alcohol for All" κυκλοφορεί το φθινόπωρο του 2012 από την αγγλική Casket Music/Copro Records και περιέχει 8 κομμάτια αγνού, Underground Stoner, Southern Rock'n'Roll.

 

http://www.facebook.com/pages/Drunk-Motherfuckers/102239509847283

 

Potergeist

Ξεκίνησαν το 2004, ως μια southern rock metal μπάντα. Μετά από 2 χρόνια σύνθεσης, πολλές συναυλίες, σκληρή δουλειά και πραγματική αγάπη για τη μουσική η μπάντα ηχογραφεί το άλμπουμ "Southwards" το 2006, και το 2007 κυκλοφορεί μεσω της Burning star records σε όλο τον κόσμο. Οι "Potergeist" παίζουν ένα σκοτεινό και groovy southern metal που απο πολλούς θεωρείται ως μια καινοτομία αφού, φέρνει μια σύγχυση ως προς το είδος της μουσικής που παίζει το γκρούπ.

Οι κριτικοί χειροκροτούν ενώ μια βάση οπαδων έχει δημιουργηθεί.Τον επόμενο χρόνο,2008 φέρνει στη σύνθεση της νέας κομμάτια τα οποία τίθενται σε δοκιμασία,μέσω live εμφανίσεων.Λίγο αργότερα η μπάντα μπαίνει στο στούντιο για μια ακόμη φορά και καταγράφει το ομότιτλο αυτοχρηματοδοτούμενο μίνι EP,που εμφανίζει την πιο "βαλτώδη" και σκοτεινή πλευρά της μπάντας.

Το 2010 το γκρούπ Potergeist μπαίνει στο studio, ηχογραφώντας το δεύτερο full length άλμπουμ με την επωνυμία "Muddy Mermaids" και κυκλοφορήσει από Distroball Productions το 2012.Με αυτο το άλμπουμ η μπάντα πηγαίνει ακόμα σε πιο σκοτεινό, πιο bluesy και πιο κοντά στο μέταλλο από οτι στο rock.

 Δύσκολο να πεί κάποιος το είδος που παίζουν ίσως ενα Swamp Metal ενας όρος που γεννήθηκε για να περιγράψει τον gothic southern bluesy ήχο. Το 2010, επίσης, ο σκηνοθέτης Κώστας Ζάπας εμπνεύστηκε από τη μουσική των Potergeist μαζί με τον Alex και Σ. Ασημάκη Ρέππας για τη νέα του ταινία "The rebellion of red maria" δημιουργώντας ενα brutal μέταλ soundrack. Οι Potergeist χρόνια τώρα έχουν μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι Monster Magnet, Pro Pain, The Haunted, Lynyrd Skynyrd, Lucky Funeral, Psycho Choke, Slavebreed και έχουν γίνει γνωστή για την ενέργεια που προσφέρουν, όταν είναι πάνω στη σκηνή.

 

http://www.facebook.com/potergeist

 

Για περισσότερες πληροφορίες

http://www.alivekicking.eu/

http://www.pandorasboxbooking.eu/

http://www.anclub.gr/

Comments