“Έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή ο Alexi Laiho των CHILDREN OF BODOM/ Bodom After Midnight!

Με ανακοίνωσή της πριν από λίγο η Napalm Records έκανε γνωστό πως ο Alexi Laiho των CHILDREN OF BODOM/Bodom After Midnight έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών!

Από τις ελάχιστες λεπτομέριες σχετικά με τα αίτια του θανάτου του, το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως ο ίδιος αντιμετώπιζε θέματα υγείας τα τελευταία χρόνια, ενώ πέθανε στο σπίτι του στο Helsinki. Είχε πολύ καλές σχέσεις με την οικογένειά του και τους συγγενείς του, οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους ζητούν από τον κόσμο και τους δημοσιογράφους να σεβαστούν το πένθος τους .

 

 

 

O Φιλανδός μουσικός ήταν ιδρυτικό μέλος των  Children Of Bodom (1993) οι οποίοι διαλύθηκαν το 2019,  έχοντας κυκλοφορήσει τον τελευταίο τους δίσκο  με τίτλο "Hexed".

Όταν διαλύθηκαν οι Children Of Bodom, ο Laiho ανέλαβε την ευθύνη καθώς όπως είχε δηλώσει «Υπήρχαν πολλές εντάσεις ανάμεσά μας και ευθυνόμουν κυρίως εγώ για αυτές», ενώ λίγο καιρό μετά, τα μέλη της μπάντας  Jaska Raatikainen (ντράμερ), Henri "Henka T. Blacksmith" Seppala (μπάσο) και Janne Wirman (πλήκτρα)ανακοίνωσαν πως έχουν κατοχυρώσει νομικά το όνομα Children Of Bodom, με αποτέλεσμα ο Laiho να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει για τα επόμενα πέντε χρόνια τουλάχιστον.

Έτσι δημιούργησε τους  Bodom After Midnight,  μαζί με τους κιθαρίστα Daniel Freyberg (πρώην Children Of Bodom), drummerWaltteri Vayrynen (Paradise Lost), μπασίστα Mitja Toivonen (πρώην Santa Cruz) και τον Lauri Salomaa στα πλήκτρα, ενώ πριν λίγους μήνες πραγματοποίησαν την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση στις 23 Οκτωβρίου 2020 και είχαν ανακοινώσει πως ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του debut album τους.

Δείτε την ανακοίνωση για το θάνατό του!

R.I.P. Alexi Laiho

Comments