Σημεία & τέρατα με τους HATE! Σε φιάσκο κατέληξε η εμφάνισή τους στη χώρα μας!

Τραγελαφικά γεγονότα ζούμε το τελευταίο 24ωρο...

 

Οι Πολωνοί Death Metallers HATE ήρθαν στη χώρα μας για τρία shows... Το show της Αθήνας έγινε κανονικά, όμως... ως εκεί.

 

Τους αφήσανε στη μοίρα τους κυριολεκτικά...

 

Δεν τους πληρώσανε το ξενοδοχείο, και ΔΕΝ κανονίσανε τον τρόπο με τον οποίο η μπάντα θα ταξίδευε για τη Θεσσαλονίκη και τα Τρίκαλα...

 

Ένα απόλυτο φιάσκο...

 

Η μπάντα μάλιστα σε συνομιλία που είχε στο facebook, ανέφερε ότι "Δεν μας πληρώσανε το ξενοδοχείο και δε μπορούμε να αναχωρήσουμε... Και το χειρότερο, δεν δεν έχουμε ούτε τα αεροπορικά εισιτήρια για να επιστρέψουμε στην Πολωνία"

Με αυτά και με αυτά, οι δύο εμφανίσεις των HATE σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα ακυρώθηκαν...

 

Βέβαια τελικά η μπάντα πληρώθηκε για το ξενοδοχείο και τα εισιτήρια τους, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει...

 

Η μοναδική ανακοίνωση που βγήκε, με καθυστέρηση 30 ωρών και βάλε, είναι από το μέλος των Womb Of Maggots, Λευτέρη Χρήστου, οποίος ήταν ένα από τα άτομα που βοήθησαν στην διοργάνωση, η οποία είναι η παρακάτω:

 

"Θέλω προσωπικά να ζητήσω συγνώμη για όλη την ταλαιπωρία. Αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν. Δεν πρόλαβα να γράψω κάτι και δεν το λέω σαν δικαιολογία αλλά έτρεχα όλη μέρα χτες για να βρεθούν λεφτά να πληρωθεί το ξενοδοχείο των Hate για τις extra μέρες που είναι εδώ και τα αεροπορικά τους (με έναν φίλο), να κανονιστεί η επιστροφή τους στο αεροδρόμιο αύριο και τα φαγητά τους.

Όσον αφορά κάτι άλλο, οι Womb Of Maggots δεν φταίνε σε κάτι και δεν είχαν γνώση για τίποτα, ίσα-ίσα ο Σωτήρης είναι αυτός που βρέθηκε με τους Hate οικειοθελώς για να βρεθεί μία λύση και προθυμοποιήθηκε να τους πάει και στο αεροδρόμιο αφιλοκερδώς. Αποχωρώ απ'την μπάντα γιατί είναι κρίμα να πάρει και τους υπόλοιπους η μπάλα. Απλά θα βοηθήσω μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης. Και πάλι ταπεινά συγνώμη και όλη την ταλαιπωρία." 

 

Πραγματικά τραγελαφικά γεγονότα που δεν τιμάν την πατρίδα μας και μας έκανε απλά ΡΕΖΙΛΙ στους Πολωνούς... Και μετά απορούμε γιατί δεν έρχονται ξένες μπάντες εύκολα τη χώρα μας...

 

Comments