JUDAS PRIEST: Επανακυκλοφορύν το άλμπουμ “Turbo” μαζί με 2 bonus CD!

Οι θρυλικοί Judas Priest πρόκειται να επανακυκλοφορήσουν το 10ο άλμπουμ τους, "Turbo" στις 3 Φεβρουαρίου, μέσω της Sony Music. Πρόκειται για μια remastered έκδοση, στην οποία θα προστεθούν και δύο bonus discs.


Στο συγκεκριμένο άλμπουμ θα βρει κανείς τα κλασικά κομμάτια "Turbo Lover", "Parental Guidance" και "Locked In".


Στα bonus discs θα το ακυκλοφόρητο -ως τώρα- "Live in Kansas City", το οποίο είναι μια live ηχογράφηση του από την περιοδεία των Priest το 1986.


Disc One - Turbo: Remastered

01. Turbo Lover
02. Locked In
03. Private Property
04. Parental Guidance
05. Rock You All Around The World
06. Out In The Cold
07. Wild Nights, Hot & Crazy Days
08. Hot For Love
09. Reckless

Disc Two - Live At The Kemper Arena, Kansas City

01. Out In The Cold
02. Locked In
03. Heading Out To The Highway
04. Metal Gods
05. Breaking The Law
06. Love Bites
07. Some Heads Are Gonna Roll
08. The Sentinel
09. Private Property
10. Desert Plains
11. Rock You All Around The World

Disc Three - Live At The Kemper Arena, Kansas City

01. The Hellion
02. Electric Eye
03. Turbo Lover
04. Freewheel Burning
05. Victim Of Changes
06. The Green Manalishi (With The Two-Pronged Crown)
07. Living After Midnight
08. You've Got Another Thing Coming
09. Hell Bent For Leather