KISS: Αποκαλύφθηκε το tracklist του νέου τους δίσκου


Οι KISS θα κυκλοφορήσουν στις 16 Οκτωβρίου τον εικοστό δίσκο τους, ο οποίος ως γνωστόν θα έχει τον τίτλο “Monster”.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το tracklist του δίσκου έτσι όπως θα είναι διαθέσιμο μέσω iTunes.




"Monster" track listing (iTunes version):
01. Hell Or Hallelujah
02. Wall Of Sound
03. Freak
04. Back To The Stone Age
05. Shout Mercy
06. Long Way Down
07. Eat Your Heart Out
08. The Devil Is Me
09. Outta This World
10. All For The Love Of Rock & Roll
11. Take Me Down Below
12. Last Chance
13. Right Here Right Now


Για το

Απόστολος “Astaldo” Πανταζόγλου