LEVIATHAN – Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος

Οι Αμερικανοί prog metallers LEVIATHAN,κυκλοφόρησαν τον π'εμπτο τους δίσκο με τίτλο "At Long Last, Progress Stopped To Follow".

Εχει διάρκεια 59 λεπτά και περιέχει 9 τραγούδια.

"At Long Last, Progress Stopped To Follow" track listing:

01. Blue Screen of Death (THC EMP Part I)
02. Forsaken, Forgotten For Nothing
03. Burning The Candle at Both Ends
04. Third Rail To The Third World (THC EMP Part II)
05. Acapello Gold
06. Vanity Might Protect
07. Memorized Fairytales
08. Distention Of Time (THC EMP Part III)
09. Release Of Tears

LEVIATHAN 2011 is:

John Lutzow - Vocals, Guitar, Keyboards
John Sellers- Guitar
Derek Blake - Vocals, Bass
Alex Simpson - Drums
Jeff Ward - Vocals